Gent 10/06/2022

Britney Spears es casa amb Sam Asghari en una cerimònia accidentada

Els guardes de seguretat van haver de fer fora un convidat inesperat

2 min
Britney Spears amb el seu xicot, el model iranià Sam Asghari

Set mesos després de deslliurar-se de la tutela, Britney Spears s’ha pogut casar amb el seu promès, el model iranià Sam Asghari. La cerimònia, que va tenir lloc dijous a Califòrnia, no va estar exempta de sobresalts: Jason Alexander, que va estar breument casat amb la princesa del pop l’any 2004, va intentar colar-se al casament. L’home, amic de la infància de Spears, va fer un Instagram Live des de dins de la casa poc abans de ser descobert i expulsat. 

Segons ha detallat l’oficina del xèrif del comtat de Ventura, Alexander va protagonitzar un altercat amb els responsables de seguretat de la mansió de Spears i està acusat de quatre delictes, entre ells vandalisme –ja que durant la baralla es va trencar un objecte de la llar– i violació de domicili.

En el vídeo que Alexander va fer mentre era dins la casa, se’l veia passejant per la propietat i buscant Britney Spears. En un moment donat es va apropar fins a la carpa on diversos treballadors estaven acabant de decorar l’espai per al casament amb un gran nombre de roses. En el vídeo, Alexander assegurava que Spears l’havia convidat i deia: “És la meva primera dona, la meva única dona”. Britney Spears i Jason Alexander, amics d’infantesa, es van casar el 2004, però el matrimoni es va anul·lar 55 hores després.

Un cop Alexander va ser expulsat de la propietat, el casament de Spears i Asghari es va poder celebrar amb normalitat. La princesa del pop va triar un vestit de núvia Donatella Versace i el clàssic d’Elvis Presley Can’t help falling in love per caminar fins a l’altar. Més de 60 convidats, entre els quals hi havia Madonna, Drew Barrymore i Paris Hilton, van acompanyar Spears i Ashgari en aquest dia tan assenyalat. Segons diverses fonts, no hi van ser ni la germana, ni la mare ni el pare de la cantant, amb els quals té una mala relació a causa de la tutela sota la qual la van fer viure durant més de 13 anys. Durant el judici perquè se l’alliberés de la tutela del seu pare, Spears va assegurar que, entre moltes altres coses, el seu progenitor tenia un control total sobre la seva vida i no la deixava ni casar-se ni tenir més fills. La cantant és mare de dos nois, Sean Preston i Jayden James, fruit de la seva relació amb Kevin Federline. People detalla que cap dels dos va ser al casament de la seva mare, però l’advocat de Federline ha assegurat que tots dos estan “contents” per la notícia.

La cantant de Baby one more time portava mesos preparant el seu casament amb Ashgari, amb el qual es va comprometre el setembre del 2021 i al qual va conèixer en el rodatge del videoclip Slumber party l’any 2017. Entre l’anunci del compromís i el casament, Spears va fer públic l’abril d’aquest any que estava embarassada. Un mes després, la cantant va anunciar que havien perdut el fill que esperaven. “Potser hauríem d’haver esperat a anunciar que estava embarassada, però estàvem molt emocionats de poder compartir la bona notícia. L’amor que sentim l’un per l’altre és la nostra fortalesa. Continuarem intentant expandir la nostra família”, va explicar Spears.

stats