Nova adquisició

Gerard Piqué i Clara Chía: del tríplex del carrer Muntaner a una mansió als afores

La parella adquireix un nou habitatge lluny de la centralitat del "pis de solter" de l'exfutbolista

1 min
Piqué i Clara Chía, primera foto ‘oficial’ a Instagram

BarcelonaFa pocs dies Piqué i Shakira van estar d'aniversari: el seu primer any de ruptura. Des de llavors tant les declaracions de l'exblaugrana com les cançons de la colombiana han anat actualitzant les trifulgues personals de tots dos, fent especial incidència en la relació que l'empresari manté amb Clara Chía. Ara la parella ha volgut reivindicar –una vegada més– que la seva relació va de debò i ha comprat una casa als afores de Barcelona que aporta tots els luxes imaginables, segons detalla Diez minutos.

Grans finestrals, una piscina infinity i un petit camp de futbol són algunes de les característiques de la nova adquisició, situada a la falda de la muntanya. D'aquesta manera deixaran la centralitat del pis del carrer Muntaner per traslladar-se a la tranquil·litat d'una zona residencial. Així la parella també abandona les connotacions del tríplex de Piqué, conegut com "el pis de solter" de l'exfutbolista, que, de fet, no mancava de bones prestacions, amb els 500 metres quadrats amb piscina, zona de chill-out i, fins i tot, una sala de billar, entre altres comoditats. Aquest habitatge, adquirit pel jugador de futbol l'any 2009 –per 4,5 milions d'euros–, també va ser l'estança que Piqué va compartir amb Shakira abans de traslladar-se a una mansió d'Esplugues de Llobregat. Casualment també a la falda de la muntanya i actualment a la venda, per 14 milions d'euros.

El nou "niu d'amor", com titulen algunes capçaleres, no només està en una zona elevada, sinó que també es troba a poca distància de la platja. Però sobretot compta amb un ampli dispositiu de seguretat, que pretén garantir la tranquil·litat que no han tingut en els últims mesos.

stats