Gent Famosos 06/02/2023

Joana Sanz vista Dani Alves a Brians 2: "No el deixaré sol en el seu pitjor moment"

A les portes de la presó, la dona del futbolista desmenteix que es vulgui divorciar d'ell

1 min
La model canària Joana Sanz, esposa de Dani Alves

BarcelonaLa model Joana Sanz va visitar ahir Dani Alves a la presó de Brians 2. Durant els 50 minuts que va durar el vis-a-vis, la model va escoltar les explicacions que el futbolista li va donar sobre el que va passar el 30 de desembre a la nit a la discoteca Sutton de Barcelona, segons va confirmar ella a la sortida del centre penitenciari, on s'havien concentrat un gran nombre de reporters. I va desmentir El programa de Ana Rosa, que va difondre que havia demanat el divorci a Alves. "No el deixaré sol en el pitjor moment de la seva vida", va afirmar.

Capcota i preocupada tant a l'entrada com a la sortida mentre els mitjans l'envoltaven, Sanz també va negar que Alves s'hagués negat a reunir-se amb ella. "És mentida que ell no volgués tenir un vis-a-vis amb mi", va explicar Sanz, de 29 anys. I quan els reporters li van preguntar com estava Alves, Sanz va respondre indignada: "Vostès què creuen?"

El futbolista Dani Alves, al qual han abandonat la majoria dels seus patrocinadors, és a la presó des del 20 de gener, després que la jutge d'instrucció decretés l'ingrés preventiu sense fiança per la denúncia per una agressió sexual a la discoteca Sutton, del carrer Tuset de Barcelona. En aquestes dues setmanes tancat, l'exlateral del Futbol Club Barcelona no havia rebut encara la visita de la dona, la model Joana Sanz, amb qui es va casar de manera secreta el 2017. La model ha esborrat del seu Instagram les fotos amb el futbolista a pesar que no confirma el seu divorci ni manifesta cap intenció de separar-se'n.

stats