Relacions

Justin Bieber i Hailey Baldwin esperen el primer fill

La model i empresària, de 27 anys, està embarassada de sis mesos

2 min
Justin Bieber vestit amb un dues peces de la seva pròpia firma, Drew. La seva esposa, Hailey Baldwin, ha anat vestida de Saint Laurent by Anthony Vaccarello

BarcelonaEls rumors sobre una suposada crisi entre Justin Bieber i Hailey Baldwin són cosa del passat. El matrimoni ha anunciat a través de les xarxes socials que espera el primer fill. La model està embarassada de sis mesos i ho ha volgut celebrar compartint una publicació a Instagram en què se la veu en un prat amb un vestit blanc que remarca la panxa. A part de les fotos, la parella ha penjat un vídeo on es veu com van aprofitar l'ocasió per renovar els vots matrimonials. Mentre Baldwin porta un look gairebé nupcial, Bieber llueix una gorra del revés i una ampla caçadora negra.

La parella es va casar el setembre del 2018 als jutjats de Nova York només dos mesos després de prometre's. Un any més tard van fer una gran cerimònia a Carolina del Sud envoltats de familiars i amics, com ara Ed Sheeran, Jaden Smith i Kylie Jenner. Com a parella han hagut de fer front a diverses dificultats de salut. A mitjans del 2022, la model i empresària, de 27 anys, va patir un ictus pel qual va haver de ser ingressada. Per la seva banda, Bieber està afectat per la síndrome de Ramsay Hunt, que li va provocar una paràlisi facial parcial que el va obligar a cancel·lar la seva gira també l'any 2022.

Des que es van casar, han estat nombroses les vegades que han sorgit rumors sobre un possible embaràs, una situació de la qual Baldwin s'ha queixat als mitjans. "Quan arribi el dia, vosaltres, entenent vosaltres com internet, sereu els últims a saber-ho", va explicar en una ocasió a la revista GQ. Baldwin ha complert la paraula i ha esperat que el seu embaràs estigués força avançat per comunicar la notícia. Bieber sempre ha expressat el desig de pare, però també ha deixat clar que seria la seva dona la que decidiria quan era el moment d'ampliar la família. "La Hailey encara té algunes coses per assolir, encara no està preparada. I això està bé", va explicar en una intervenció al programa d'Ellen DeGeneres.

Els rumors sobre el possible embaràs van tornar a circular aquesta setmana, després que Baldwin no anés a la Met Gala, la cita de moda més important de l'any. Tant ella com el seu marit són convidats habituals de la festa i va sorprendre que aquest any no hi anessin.

stats