Hollywood
Gent Famosos 10/07/2023

L'actor Jonah Hill, acusat per la seva exparella d'haver "abusat emocionalment" d'ella

La surfista assegura que encara té seqüèles del xantatge que va rebre durant l'any de relació amb l'actor de Hollywood

2 min
Jonah Hill al festival de cinema internacional de la Berlinale

Barcelona"O deixes de penjar fotografies amb banyador o no podré sortir amb tu". Això és el que Jonah Hill, nominat a dos Oscars, va escriure a qui llavors era la seva parella, la surfista Sarah Brady. Paradoxalment, el contingut que molestava a l'actor és el mateix que va fer que s'interessés per l'esportista i comencés a flirtejar amb ella, segons va explicar Brady aquest divendres a Instagram. A través de diverses captures de pantalla de converses entre ella i l'actor, de 39 anys, l'esportista ha denunciat "l'abús emocional" que va viure durant l'any de relació amb Hill.

L'esportista, de 26 anys, assegura que ha viscut un "any de cures i creixement amb l'ajuda de persones estimades i metges". La nord-americana detalla que ella també ha tingut problemes psicològics, però que mai "els ha utilitzat amb una finalitat abusiva". Concretament, Brady ha difós per les seves xarxes personals un missatge en què l'actor feia un llistat de condicions per poder continuar la relació. Aquesta llista incloïa situacions i actes prohibits, com ara surfejar amb nois, fer de model, penjar fotos amb banyador i tenir amistats estretes amb homes. L'atleta també ha volgut explicar que el xantatge del qual va ser víctima li causava "més mal a la salut mental del que podia causar el fet de compartir-ho". De fet, també ha assegurat que ha fet públics aquests missatges perquè creu que pot ajudar altres noies a veure de manera clara els comportaments que no es poden tolerar.

Encara que Brady assegura que no està recuperada, també ha volgut deixar clar que abusar emocionalment d'algú no et converteix automàticament en una persona terrible. Així i tot, la surfista espera que la filla que Hill acaba de tenir amb la seva parella, Olivia Millar, el converteixi "en un feminista de veritat" i demana que tant de bo l'actor es pogués envoltar "d'homes feministes que es responsabilitzessin de fer-lo créixer".

stats