Famosos
Gent Famosos 12/07/2023

El llibre de Britney Spears ja té títol i data de publicació

'The woman in me' ja està disponible en prevenda i apareixerà el 24 d'octubre als països de parla anglesa

2 min
imatge de la portada del llibre de memòries de Britney Spears

BarcelonaBritney Spears ha decidit cantar, però no davant del micròfon, sinó entre pàgines. La princesa del pop ha anunciat com es titularà el seu llibre de memòries: The woman in me. Es publicarà el 24 d'octubre als països de parla anglesa i l'estrella global n'ha volgut compartir amb els seus seguidors la portada, on se la veu en una foto d'anys enrere, en blanc i negre, lluint uns shorts metal·litzats i sense samarreta, cobrint-se amb una autoabraçada.

"Are you ready?" pregunta Spears al vídeo promocional del llibre als seus més de 50 milions de seguidors a Twitter. Segons la vicepresidenta de publicacions de l'editorial, Jennifer Bergstrom, les 288 pàgines del volum podrien suposar un terratrèmol mediàtic perquè posarà negre sobre blanc tot allò que taral·leja des de la dècada dels 2000 en cançons com Toxic, Criminal, Work bitch, Overprotected, Born to make you happy i I wanna go. En resum, l'ascens fulgurant a la fama, els moments d'extrema inestabilitat emocional que van fer encunyar l'expressió #BritneyMoments, la tensa relació amb la família i la seva experiència vivint sota una discutida tutela legal de dotze anys que va desencadenar el moviment #FreeBritney seran les temàtiques centrals del llibre. "Almenys, serà amb les meves paraules", diu la protagonista de la història al vídeo promocional. "El testimoni de Britney va commocionar el món, va canviar les lleis i va mostrar la seva força i valentia inspiradores", ha declarat Bergstrom, que no té cap dubte que la publicació "tindrà un impacte semblant".

Una vegada més el nom de Britney Spears va tornar a ser trending topic mundial gràcies a un dels vídeos a Twitter on apareixia ballant i afirmant que estava "molt emocionada". Qui segur que també està emocionat o, si més no, expectant, és l'editorial Simon & Schuster, que va tancar l'acord dels drets d'autor valorant-los en més de 15 milions de dòlars. Segons fonts de l'editorial, The woman in me és un dels contractes "més grans de tots els temps, darrere del d'Obama" (que va firmar un contracte de diferents llibres amb Penguin Random House el 2017 per 65 milions de dòlars). De fet, és aquesta mateixa editorial que s'encarregarà de fer la traducció del llibre al castellà. Tot i que la publicació serà el 24 d'octubre, ja es pot reservar –més de tres mesos abans de la data– a través de la web Britney Book per un preu al voltant de 30 euros pel volum de tapa dura i 16 euros per al llibre electrònic.

stats