Camí a la comoditat

Nova lesió de Letícia al peu: una famosa més obligada a abandonar les sabates de taló

La notícia s'ha fet pública quan la reina ha aparegut a l'acte del Teatro Real de Madrid amb vambes esportives

2 min
Leticia a l'acte del Teatro Real de Madrid anant amb vambes

BarcelonaEls peus de Letícia estan cansats de dir prou. Després de dècades duent altes –i altíssimes– sabates de taló en el dia a dia, a la feina com a periodista a RTVE i més tard com a reina, amb l'agreujant d'haver d'assistir als actes oficials al costat d'un marit que fa prop dels dos metres, la reina ha d'abandonar les sabates de taló. Des de fa temps la dona de Felip VI té molèsties als peus i no va ser fins fa uns mesos que es va saber que el patiment que viu es deu al neuroma de Morton del peu esquerre i la metatarsàlgia crònica de tots dos peus. Però ara se li afegeix un mal més: una fractura a la falange proximal del dit central del peu dret.

Aquesta última afecció té una explicació fora del biaix de gènere que pressuposa que les dones duran talons per anar ben vestides. És molt més mundana: Letícia s'ha donat un cop accidental amb la pota d'una taula de casa. El cop li ha causat el trencament d'un osset del dit del peu, fet que l'obliga –per enèsima vegada– a abandonar les sabates de taló.

La notícia s'ha fet pública quan els reis han assistit dilluns al matí al Teatro Real, on presidien el concert EmocionArte, organitzat per la Fundació Princesa de Girona, dins del Tour del Talent, que per primera vegada celebra un acte a Madrid. Entre els rivets daurats i els entapissats de vellut de vermell bordeus, Letícia s'ha passejat amb vambes esportives, un fet pel qual els més avesats a la litúrgia monàrquica han posat el crit al cel.

Però Letícia ja feia dies que s'havia trencat el dit. De fet, l'acte ha estat el primer en què s'ha atrevit a baixar de les sabates de taló baix que, fins ara, havia dut tot i tenir la lesió. Si bé per a l'acte del Teatro Real es va considerar que no era greu dur vambes, la decisió no va ser la mateixa per a l'acte de dissabte on el rei rejurava bandera. Segons ha comunicat la Zarzuela, la reina es va fer mal al dit abans de dissabte, però tot i tenir-lo trencat, Letícia va preferir posar-se sabates de taló baix per assistir a l'acte de l'Acadèmia Militar de Saragossa.

Les lesions del peu d'altres celebritats

Fa dues setmanes Victòria Beckham va haver de celebrar el seu cinquantè aniversari amb crosses a causa d'una lesió que s'havia fet al peu. Però ni així va optar per la comoditat i va acabar combinant el vestit amb unes sabates de taló baix. Ara bé, el curt trajecte entre el local de Mayfair on se celebrava la festa i el cotxe privat que els tornava a casa, el va haver de fer a collibè de David Beckham, una imatge que va ser captada pels fotògrafs que els esperaven a l'exterior de la festa.

Divendres passat Britney Spears també compartia a la segona fotografia d'una publicació un peu morat i visiblement inflat, ja que havia patit una lesió al peu. Segons ella, aquest va ser el motiu pel qual va arribar una ambulància i una patrulla de policia a l'hotel de Beverly Hills on estava allotjada amb la seva nova parella. Aquest cap de setmana la cantant nord-americana ha anunciat que "només és un esquinç".

stats