Naixement
Gent Famosos 27/01/2023

Paris Hilton, mare a través de gestació subrogada

L'hereva de l'imperi hoteler ha anunciat l'arribada del seu primer fill

2 min
Paris Hilton, cuinera a la tele

BarcelonaLa celebrity Paris Hilton i el seu marit, Carter Reum, han donat la benvinguda al seu primer fill, fruit d'un procés de gestació subrogada. L'hereva de l'imperi Hilton va anunciar la seva maternitat a través d'una imatge que va compartir a Instagram en què es pot veure la seva mà agafant la del nadó, del qual encara no se sap el nom.

"El meu somni sempre ha sigut ser mare i em fa molt feliç que el Carter i jo ens hàgim trobat. Estem realment emocionats de poder començar una família junts i els nostres cors exploten d'alegria amb l'arribada del nostre nen", ha detallat a la revista People. L'estrella de reality shows, de 41 anys, es va casar amb Reum, també de 41 anys, el novembre del 2021 i ha explicat en diverses ocasions que s'havia planejat recórrer a la reproducció assistida per ser mare. "Hem parlat de ser pares des de l'inici de la nostra relació, pràcticament des del primer mes que vam començar a sortir", havia comentat Hilton.

Segons detalla Page Six, durant tot el procés per ser mare, Hilton ha rebut el suport d'una altra celebrity, Kim Kardashian, que durant uns anys va treballar per a l'hereva hotelera. El diari assegura que Kardashian ha aconsellat Hilton sobre els millors especialistes en fertilitat, però també li va facilitar informació sobre com funciona un procés de gestació subrogada, la via que finalment ha triat per ser mare.

Kardashian, de 42 anys, és mare de quatre fills, dos dels quals van néixer per gestació subrogada després que la celebrity fos diagnosticada amb preeclàmpsia, una forma d'hipertensió arterial que es pot presentar durant l'embaràs. L'estrella de Keeping up with the Kardashians ha defensat l'opció que va triar per ser mare. "La gent assumeix que és millor perquè no has de fer front ni als canvis físics ni a les complicacions i el mal del part, però per a mi va ser molt dur no portar dins meu el meu fill, especialment després d'haver gestat la North i el Saint", va explicar. Khloé Kardashian, germana de Kim, també va optar per la gestació subrogada per tenir un fill amb el seu actual ex, Tristan Thompson.

stats