Gent 13/11/2021

Aquest és el vestit (un dels onze...) amb què s'ha casat Paris Hilton

La milionària celebritat nord-americana, de 40 anys, ha celebrat de blanc l'enllaç amb l'empresari Carter Reum

1 min
El nòvio de Paris Hilton diu que ella és “un espectacle” al llit

BarcelonaLa milionària Paris Hilton ja s'ha casat amb Carter Reum als jardins de la mansió familiar dels Hilton a Bel Air (Los Angeles) que va pertànyer al seu difunt avi, l'empresari Barron Hilton. Als 40 anys i després de tres intents fallits, l'hereva de l'imperi hoteler s'ha casat amb Reum amb un disseny d'Oscar de la Renta, segons ha mostrat al seu perfil d'Instagram. La primera foto del primer dels onze vestits que ha comprat per a l'enllaç amb l'empresari mostra un disseny de color blanc immaculat de brocat tradicional amb màniga llarga, coll Perkins i un vel de tul. "El meu «per sempre» comença avui", ha escrit a les xarxes, on la segueixen milions de persones.

L'enllaç, que se celebrarà durant tres dies i en el qual hi ha festes diürnes i nocturnes, compta amb l'assistència de familiars i amics com l'actriu Emma Roberts, les cantants Paula Abdul i Bebe Rexha, Evan Ross i Ashlee Simpson-Ross, entre altres cares conegudes del món de la moda, com l'instagramer Bryanboy. El casament ha arribat nou mesos després que Reum li demanés matrimoni durant un viatge que la parella va fer per celebrar l'aniversari de Paris Hilton, que pot presumir de ser pionera en l'explotat negoci d'influencer. De fet, el seu casament ja s'està retransmetent a través d'un reality que la mateixa núvia ha pactat amb Peacock TV, una plataforma no disponible a Espanya.

Hilton i Reum es coneixen des de fa 15 anys, però no van decidir fer un pas més en la seva relació fins que van celebrar junts la festa d'Acció de Gràcies el 2019. Llavors van passar el confinament junts, i ja no s'han separat.

stats