Tots els detalls sobre el casament de Paris Hilton

La rica hereva es casa per primer cop en una celebració de tres dies i amb onze vestits a Los Angeles

3 min
La darrera foto publicada per Paris Hilton amb el seu promès, Carter Reum

BarcelonaDesprés de tres peticions de mà fallides –amb Jason Shaw el 2002, amb Paris Latsis el 2005 i amb Chris Zylka el 2018–, Paris Hilton passarà demà per l'altar amb l'empresari Carter Reum, que el febrer de l'any passat va posar a la mà de la famosa hereva un impressionant anell de diamants valorat en un milió d'euros. Només nou mesos després d'aquell moment, la parella està a punt de celebrar un casament que no deixa d'acaparar titulars i que es preveu tan fastuós com Hilton ens té acostumats.

D'entrada s'ha sabut que durarà tres dies i que, després d'un canvi d'última hora, se celebrarà a la mansió familiar de Bel-Air, construïda pel seu difunt avi, l'hoteler i filantrop Barron Hilton. Prèviament, havien decidit casar-se a l'església del Bon Pastor de Beverly Hills, però a última hora, per qüestions pràctiques i per privacitat, la parella ha preferit casar-se a casa, tal com han explicat a Page Six alguns convidats. De fet, no es podia descartar en cap moment aquest canvi d'ubicació, ja que ni en les primeres invitacions ni en les posteriors, Hilton havia deixat per escrit on es casaria, cosa que feia preveure que intentaria salvaguardar tant com pogués la seva intimitat.

La mansió, que actualment és propietat de l'exdirector executiu de Google, Eric Schmidt, perquè la família li va vendre al maig, té 4.600 metres quadrats que serviran per donar cabuda a un nombre de convidats que no ha transcendit però que, si es té en compte l'opulència habitual de la DJ, podrien ser molts. Aquesta incògnita, una de les poques que queden pendents a hores d'ara, es resoldrà al programa de telerealitat que Hilton ha creat per a l'ocasió, anomenat Paris in love. El format es preveu que retransmeti en directe el casament a través de Peacock TV, un servei de streaming nord-americà que no arribarà a Espanya almenys fins al 2022.

L'altra gran incògnita d'un casament sol ser el vestit de la núvia. En aquest cas, aquesta incògnita s'ha de multiplicar per onze, ja que –segons la bloguera Tina Cheng Craig– l'estrella de les xarxes es posarà 11 vestits al llarg dels fastos nupcials. Una xifra que no és gratuïta i que es deu al fet que es casen el dia 11 del mes número onze. Supersticions a banda, un dels dissenyadors que més han sonat per crear algun dels vestits és Pierpaolo Piccioli, director creatiu de Valentino, firma en què ja va confiar la germana de Paris, Nicky Hilton, quan es va casar el 2015 amb un hereu dels Rothschild. Tot i això, no s'ha confirmat encara per part de cap de les fonts interessades. Sobre la festa, ha transcendit que no estarà només limitada a la mansió i que hi haurà altres escenaris. Tal com va comentar accidentalment la mare de la núvia, Kathy Hilton, hi haurà una festa temàtica de carnaval al moll de Santa Mònica i també un sopar fora de la ciutat.

Hilton, que ha esperat per casar-se fins als 40 anys, coneixia Carter Reum des de feia 15 anys. Tot i això, en cap cas havien pensat mai en mantenir una relació sentimental, tal com ha explicat ella. Això, però, va canviar el 2019 durant una celebració d'Acció de Gràcies. “Des del moment que ens vam mirar als ulls, vaig saber que hi havia alguna cosa especial en tu. Sempre estaré molt agraïda d'haver anat als Hamptons el Dia d'Acció de Gràcies. Sé que tot va passar per un motiu. Ho estimo tot de tu i tot el que has fet per mi. Has canviat la meva vida de moltes maneres i m'has convertit en la dona que estava destinada a ser. I mai no m'he sentit més feliç o més viva”, escrivia Paris a les xarxes. “Quan trobes la teva ànima bessona no només ho saps, ho sents”, escrivia Hilton quan va donar a conèixer que s'havia compromès. Reum, també de 40 anys, és cofundador de l'empresa d'inversions Messier 13, coneguda com a M13, amb la qual es dedica a invertir en companyies de renom com Lyft, Classpass, Snapchat o Pinterest.

stats