Salut
Gent Hollywood 12/04/2023

L'actor Jeremy Renner explica que durant el seu greu accident un ull li va sortir de la conca

L'actor d''Els Venjadors' afirma que va haver de contenir-se en aquells moments perquè tenia el seu nebot al davant

2 min
Jeremy Renner porta els templers a History Channel

BarcelonaJeremy Renner ha visitat el late night de Jimmy Kimmel per explicar a tots els fans d'Els Venjadors com està després del greu accident que va patir mentre treia la neu de davant de casa seva a Reno, els EUA. Després de passar gairebé quatre mesos recuperant-se de les lesions que va patir el dia de Cap d'Any, l'actor va explicar, sense perdre l'humor, la greu situació que li va tocar viure. De fet, a l'entrar al plató fins i tot va fer un petit pas de ball.

Quan Kimmel li va preguntar per l'accident, que gairebé li va costar la vida, Renner va explicar que la màquina llevaneu que conduïa li va passar per sobre mentre intentava tornar a pujar a la cabina per frenar-la, perquè havia començat a moure's sense control i anava dirigida cap al seu nebot Alex, que era amb ell allà fora en ple temporal. Després de l'atropellament, l'actor va dir que va passar els 45 minuts següents conscient i patint el greu dolor mentre esperava que arribés un helicòpter per portar-lo fins a l'hospital. "Va ser aleshores quan em van clavar una mena de bisturí d'emergència o el que sigui al pit. No ho sé, però llavors em vaig dir a mi mateix: «Me n'he d'anar a dormir»".

L'entrevista de Jimmy Kimmel a Jeremy Renner

A pesar de la situació límit que estava vivint, Renner va explicar que no es queixava gaire perquè el seu nebot era allà i no volia traumatitzar-lo. El nebot ja va haver de veure'l per terra sobre un bassal de sang i amb un ull fora de la conca. "Havia de pensar en l'Alex, perquè hi va ser tota l'estona. Jo no vaig veure res, ell sí. Havia de tenir en compte la seva perspectiva –va explicar l'artista, de 52 anys, al late night–. Em va sortir l'ull, va ser bastant greu. Però vaig tenir molta sort que cap òrgan en sortís afectat".

Tot i la seva enteresa, va reconèixer que a l'hospital no va estar tan contingut i que fins i tot el van fer fora de la primera unitat de cures intensives on el van ingressar perquè no parava de queixar-se. "Tornaré aquesta mateixa setmana per demanar perdó a tots els membres de l'equip d'infermeria", va assegurar l'actor, que es va mostrar penedit del seu comportament. Amb l'humor que va caracteritzar l'entrevista, Renner, que es va trencar 30 ossos, també va ironitzar sobre les visites que va rebre d'altres actors famosos, que el van fer realment conscient del seu estat. "Són uns actors pèssims, no podien amagar el fet que tenia un aspecte horrible", va dir somrient de Chris Evans i Paul Rudd.

stats