Hollywood

Es descarta el consum de fentanil i metamfetamina com a causa de mort de Matthew Perry

El resultat de les proves toxiològiques podrien tardar mesos a ser concloents

1 min
Matthew Perry en una imatge d'arxiu

BarcelonaMatthew Perry, l'actor que va donar vida al personatge de Chandler Bing a Friends, va morir dissabte per causes que a hores d'ara es desconeixen. Així i tot, algunes informacions sobre la seva mort comencen a sortir a la llum. Segons el portal TMZ, que cita fonts policials, no s'ha trobat rastre de substàncies sintètiques com el fentanil o la metamfetamina en el cos de Perry i, per tant, es descarta una sobredosi d'aquestes drogues com a causa de la mort.

Actualment, les autoritats segueixen investigant la defunció de l'actor de 54 anys i no comunicaran el motiu de la mort de Perry fins que no tinguin els resultats de les proves toxicològiques que, com ja van avançar a principi de setmana, podrien trigar mesos a estar llestos.

Perry va ser trobat mort a casa seva dissabte a la tarda pel seu assistent, que tornava de fer uns encàrrecs. El treballador va alertar als serveis d'emergència després de localitzar el cos sense vida dins del jacuzzi de la propietat. Segons va transcendir quan es va fer pública la notícia de la mort, els serveis d'emergència no van trobar signes de violència ni rastres de drogues.

L'actor de Friends va lluitar durant dècades contra l'addicció a l'alcohol i els opioides. Després d'explicar tots els seus problemes en la seva biografia, que va arribar a les llibreries l'any passat, Perry estava treballant per crear una fundació per ajudar persones que, com ell, patien alcoholisme o dependència d'altres substàncies.

stats