Accident
Gent Hollywood 10/02/2023

Evangeline Lily visita l'actor Jeremy Renner: "Estava en cadira de rodes"

Conegut per fer de Hawkeye a Marvel, Renner va patir un gravíssim accident el dia 1 de gener mentre treia la neu de casa seva

2 min
L’actor de Marvel Jeremy Renner, en estat crític

BarcelonaEnmig dels treballs de retirada de la neu de la seva casa d'Aspin, l'actor Jeremy Renner, conegut pel seu paper de Hawkeye a la factoria Marvel, va patir un accident que gairebé li costa la vida. Era el dia 1 de gener del 2023 i els Estats Units estaven sota un temporal de neu que va incomunicar moltes zones del país, cosa que hauria pogut complicar molt el seu rescat. Finalment, però, les tasques de salvament van aconseguir estabilitzar-lo i ara es va recuperant lentament de les greus ferides que va patir quan la seva màquina llevaneu li va passar per sobre, cosa que li va deixar fins a 30 ossos trencats, tal com ell ha fet públic recentment.

Des de llavors, s'ha anat actualitzant el seu estat de salut gràcies a les publicacions de l'actor a les seves xarxes socials. Tot i això, l'última ha arribat per part d'una visitant, l'actriu Evangeline Lily, coneguda pel seu paper a Ant-Man. Lily va anar a visitar l'actor a casa seva, tal com va revelar en una entrevista a Access. Segons ha explicat la canadenca, des que va abandonar l'hospital, Renner ha estat rebent sessions constants de fisioteràpia amb l'objectiu que recuperi la mobilitat i la força, que li van quedar molt minvades després d'unes quantes setmanes al llit de l'hospital. "Vaig entrar a casa seva amb la pell de gallina perquè esperava seure al costat del seu llit i agafar-li la mà mentre ell gemegava de dolor sense poder-se moure", va dir la intèrpret a l'entrevista, però al final va assegurar que la seva realitat no era precisament aquesta.

Lily revela que quan va arribar a casa del seu company de professió es va trobar una escena que qualifica de "miracle". "Estava en una cadira de rodes, donant voltes i rient amb els seus amics", remarca l'artista, que a pesar que es mostra positiva també ha deixat en l'aire aclarir si aquesta situació és definitiva o no. Lily afirma a l'entrevista que, durant la seva conversa amb Renner, l'actor li va explicar detalls del seu accident, que va descriure com a "intens". "Va tenir una experiència propera a la mort que va ser molt traumàtica perquè va estar despert tota l'estona", assenyala l'actriu, que qualifica Renner com "un tipus dur" que "s'està recuperant increïblement bé".

stats