Accident
Gent Hollywood 22/11/2022

Jay Leno és donat d'alta i mostra les cremades que ha patit arran de l'explosió d'un cotxe seu

Un vehicle antic del presentador nord-americà va explotar mentre ell estava treballant-hi a sota al seu garatge de Los Angeles

2 min
El presentador de televisió Jay Leno

BarcelonaJay Leno ha abandonat l'hospital de Los Angeles on estava ingressat per les cremades que va patir quan un dels seus cotxes va esclatar, a principis d'aquest mes. L'expresentador del Tonight show, de 72 anys, va patir greus cremades l'1 de novembre al garatge de la seva casa de Los Angeles, quan un automòbil antic va explotar, tal com van informar treballadors seus. Leno va ser donat d'alta després de deu dies al Grossman Burn Center i continuarà amb atenció ambulatòria per cremades a la cara, el pit i les mans. “Estic satisfet amb el progrés del Jay i soc optimista que es recuperarà del tot”, va anunciar en un comunicat el doctor Peter Grossman, un destacat especialista en cremades dels EUA i director mèdic de l'hospital.

El centre mèdic va compartir una foto de Leno somrient posant amb el personal de l'hospital al sortir, cosa que deixava al descobert algunes de les cremades que va patir a la cara. "El Jay vol que tothom sàpiga que està molt agraït per l'atenció i per tots els bons desitjos que ha rebut –deia un comunicat de l'hospital–. Està ansiós per passar el Dia d'Acció de Gràcies amb la família i els amics i desitja a tothom unes vacances meravelloses”.

Jay Leno amb part de l'equip que s'ha ocupat d'ell al Grossman Burn Center.

Leno, que era sota del vehicle quan va tenir lloc l'explosió, va estar internat a l'hospital especialitzat de Los Angeles després de patir cremades de segon grau i possibles de tercer grau, tal com es va apuntar aleshores. “Però les lesions per cremades són progressives i dinàmiques i és difícil predir en última instància quin serà el resultat final en aquesta etapa”, va dir llavors el doctor Grossman, que va informar que el presentador televisiu va requerir empelts de pell. També es va sotmetre a teràpia d'oxigen hiperbàric, que estimula la circulació d'oxigen al torrent sanguini per accelerar el procés de curació.

Leno és presentador del reality El garatge de Jay Leno i és un apassionat dels automòbils de col·leccionista. Segons va transcendir després del seu accident, té aproximadament 180 cotxes i 160 motocicletes al seu garatge, ubicat a tocar de l'aeroport de Hollywood Burbank. Fonts pròximes a Leno van explicar a TMZ que les flames li van cremar el costat esquerre de la cara però afortunadament no van arribar als ulls ni a les orelles.

stats