Accident

Jeremy Renner surt de l'hospital però les seves lesions "són molt pitjors del que la gent imagina"

Els amics de l'actor asseguren que podria haver mort

2 min
L’actor de Marvel Jeremy Renner, en estat crític

BarcelonaDues setmanes després del greu accident que va patir, l'actor Jeremy Renner ja és a casa seva. Ha estat el mateix actor qui ha confirmat la notícia a través d'un tuit en què explica als seus fans que està molt content de poder ser a casa per veure l'estrena de la segona temporada la seva sèrie de televisió, Mayor of Kingstown. "Fora de la boira mental de la rehabilitació, estava molt emocionat de veure l'episodi 201 amb la meva família a casa", diu en el missatge.

L'1 de gener, l'actor, conegut per ser el superheroi Hawkeye a les pel·lícules de Marvel, va ser atropellat per una màquina llevaneu de la seva propietat mentre intentava ajudar un familiar a moure el seu cotxe, que havia quedat atrapat a la neu. Segons va informar la policia, la màquina va començar a funcionar quan l'actor encara no estava al seient del conductor i el va acabar atropellant. Renner va patir "un traumatisme toràcic tancat i lesions ortopèdiques", motiu pel qual va haver de ser operat dos cops.

Segons declaracions de l'entorn proper a Renner, recollides pel mitjà digital Radar Online, les lesiones que ha patit l'actor "són molt pitjor del que la gent s'imagina". "El Jeremy és conscient que va estar a punt de morir", remarquen. "El costat dret del seu pit va quedar aixafat, i el seu tors superior, enfonsat. També tenia una forta ferida al cap que sagnava i una lesió a la cama", relaten.

Pocs dies després d'ingressar a l'hospital, Renner va compartir un vídeo en què apareixia fent broma dient que estava passant un dia de spa. Així i tot, els senyals de l'accident eren evidents: respirava amb l'ajut d'una màquina d'oxigen i tenia un gran blau en un dels ulls.

stats