Paternitat
Gent Hollywood 26/04/2023

El protagonista de Harry Potter, pare per primer cop

Primeres fotografies de Daniel Radcliffe passejant per Nova York amb la criatura

2 min
Daniel Radcliffe s’intoxica amb líquid anticongelant

BarcelonaL'actor britànic Daniel Radcliffe, conegut mundialment per haver donat vida a la saga cinematogràfica de Harry Potter, s'ha convertit en pare del seu primer nadó, amb qui se l'ha vist passejant pels carrers de Nova York, segons el diari Daily Mail. L'estrella cinematogràfica ha donat la benvinguda al seu primer fill amb la seva parella, la també actriu Erin Darke, de 38 anys, amb qui fa més d'una dècada que manté una relació sentimental.

Segons el tabloide, Radcliffe, de 33 anys, va ser fotografiat recentment amb l'actriu nord-americana i amb el nadó, el nom i el sexe del qual no s'han fet públics, caminant amb un cotxet infantil pels carrers de la capital nord-americana. Ja se sabia, segons havia publicat el diari The Times al març, que la parella esperava el seu primer fill, més d'una dècada després de conèixer-se al rodatge del film Kill your darlings, el 2012. A la pel·lícula, Radcliffe va interpretar el poeta de la Generació Beat Allen Ginsberg i Darke va interpretar una de les seves amants.

Tot i que la parella és molt coneguda arreu del món gràcies als milers i milers de fans que acumula la saga del jove mag que va protagonitzar Radcliffe, sempre han procurat mantenir la seva privacitat. Això els ha portat, per exemple, a no tenir xarxes socials, cosa que fa que siguin els mitjans de comunicació els que actualitzin els seus fans sobre qüestions relatives a la seva vida personal (la publicació d'Instagram que hi ha a sota és d'un compte dut per fans). A més de la popular saga cinematogràfica sobre Harry Potter, el famós personatge creat per l'escriptora britànica J.K. Rowling, Radcliffe ha participat en els últims anys en films com Trainwreck, Jungle o The lost city.

Primeres imatges de Daniel Radcliffe amb el seu primer fill
stats