Gent 29/12/2021

Hugh Jackman anuncia que té coronavirus i se suspèn el seu musical a Broadway

L'actor, de 53 anys, té previst tornar als escenaris el 6 de gener

2 min
Russell Crowe i Hugh Jackman a 'Les misérables'

BarcelonaL'actor australià Hugh Jackman ha anunciat que s'ha contagiat de covid-19, fet que ha portat a la cancel·lació del xou de Broadway que protagonitza, The Music Man, fins al pròxim 1 de gener. "Només volia que ho sabéssiu per mi. He donat positiu per covid aquest matí", ha escrit Jackman a les xarxes socials, on ha especificat que els seus símptomes són "lleus" i que tornarà a la producció teatral quan li sigui possible. Per la seva banda, el musical ha anunciat a Twitter que la producció queda cancel·lada fins dissabte que ve, 1 de gener, encara que ha concretat que Jackman no tornarà al seu paper protagonista fins al 6 de gener.

The Music Man ja havia cancel·lat els seus espectacles del 25 de desembre i la projecció matinal del 26 de desembre per l'augment de casos de coronavirus als Estats Units, on en particular Nova York està registrant un increment força marcat. El nombre de positius a la ciutat creix de manera exponencial des de fa més d'una setmana, i en les últimes 24 hores ja s'ha superat la xifra de 40.000 positius. A més, també creix cada dia el percentatge de positivitat: l'últim disponible és de 19,33% del total de tests duts a terme.

Broadway ha registrat diversos tancaments temporals com a resultat de l'expansió de la variant òmicron, mentre que quatre musicals han anunciat que abaixaven el teló definitivament: Jagged Little Pill, Thoughts of a coloured man, Ain't too proud i Waitress. Hamilton, un dels musicals més reeixits de la història, torna avui després d'haver tancat el 15 de desembre, igual que Harry Potter i el llegat maleït, que es va suspendre el 21 de desembre. Tot i això, un altre dels èxits de taquilla de la Meca del teatre, El rey león, ha anunciat que no tornarà avui, com estava previst, i ha allargat el tancament fins al 29 de desembre, el mateix dia que s'ha marcat Alladin per tornar.

stats