Gent 24/02/2022

Jennifer Lawrence dona a llum el seu primer fill

L'actriu no ha volgut compartir ni la data de naixement ni el sexe del nadó perquè vol protegir la privacitat de la criatura

1 min
Jennifer Lawrence / REUTERS

BarcelonaJennifer Lawrence ha sigut mare per primer cop, segons ha avançat en exclusiva la pàgina web TMZ. La data de naixement i el sexe del bebè encara no han estat confirmats, ja que tant l'actriu com el seu marit, el galerista d'art Cooke Maroney, volen protegir al màxim la intimitat de la criatura.

Els primers rumors sobre l'embaràs de Lawrence van començar el setembre del 2021, quan es van publicar unes fotos en què es podia intuir que l'actriu estava esperant un fill. No va ser fins a l'estrena de No mires arriba, l'èxit de Netflix que protagonitza Lawrence amb Leonardo Di Caprio, que es va poder confirmar la notícia. Durant el seu pas per la catifa vermella, l'actriu no va voler donar gaires detalls sobre la data de naixement. "Tots els meus instints volen protegir la seva privacitat [la del nadó] durant tota la seva vida, tant com sigui possible", va dir llavors. En una entrevista posterior publicada a Vanity Fair, Lawrence va reiterar que no compartirà cap mena d'informació sobre la criatura.

Lawrence i el seu marit van començar la seva relació el juny del 2018 i deu mesos després es van comprometre, una notícia que van voler celebrar amb una gran festa a la qual van assistir cares conegudes com Cameron Diaz, Sienna Miller i la parella formada per Nicole Richie i Joel Madden. El casament, que va tenir lloc en una mansió de Newport (Rhode Island), també va estar ple de famosos: a més dels convidats de la festa de prometatge, també hi van acudir altres rostres populars, com la cantant Adele o l'actriu Emma Stone.

stats