Gent

Karol G es rebel·la contra un retoc de Photoshop: "Una falta de respecte"

L'artista denuncia la portada de l'edició mexicana de la revista 'GQ'

ARA
1 min
Karol G, a la portada de 'GQ'

BarcelonaUna cara sense filtres ni maquillatge com a denúncia. La cantant colombiana Karol G ha volgut distanciar-se públicament de la seva imatge que apareix en portada a la revista GQ, en la seva edició mexicana. "La meva cara no és així, el meu cos no és així i jo em sento molt feliç i còmoda tal com soc al natural", ha explicat en un missatge a Instagram, on acumula 61,2 milions de seguidors. L'artista, que recentment s'ha fet (encara més) popular per la seva col·laboració amb Shakira, havia intentat sense èxit que els editors de la publicació respectessin el seu look real i només li ha quedat el dret a la protesta: "Tot i deixar clara la meva disconformitat amb la quantitat d'edicions que li van fer a la fotografia, no van fer res al respecte".

Karol G creu que no és només un afront personal, sinó que pràctiques com aquestes tenen una dimensió social. "Més enllà de sentir que és una falta de respecte cap a mi, també ho és a les dones que cada dia ens despertem buscant sentir-nos còmodes amb nosaltres mateixes a pesar dels estereotips de la societat", escrivia.

El post ja té més de cinc milions de "M'agrada" i suma moltes mostres de suport, tant a Instagram com a les altres xarxes socials en què s'ha viralitzat la portada, on apareix gairebé irreconeixible.

stats