L’hotel fantasma de Messi a Andorra

Vuit mesos després de comprar-lo, l'immoble continua tancat

1 min
Entrada de l'hotel Canut, el 4 de desembre.

Al mes de juny saltava a la premsa que Messi havia comprat un hotel de la cadena MIM Hotels a Andorra. L'adquisició d'aquest immoble, situat a la cèntrica avinguda Carlemany 107 d'Escaldes Engordany, va comportar l'acomiadament de la plantilla que durant els últims anys havia treballat al cinc estrelles. Malgrat això, una part del sector considerava que la compra ajudaria a impulsar un gremi que havia patit directament les conseqüències de la pandèmia. Però vuit mesos després les portes de l'edifici continuen tancades i amb un petit rètol de "tancat fins a nou avís".

Si es passa per davant es pot observar com l’entrada està bruta perquè fa dies que ningú la neteja. Entre les figures de marbre que decoraven la recepció i les dues butaques de vellut hi ha, escampats per terra, una quinzena de currículums que la gent hi ha anat deixant els últims mesos. Tot plegat, barrejat amb material d’obra que un dia algú va portar però que no s’ha fet servir.

L'empresa de Messi va passar a ser la propietària de l'hotel i el seu soci, Grup Majestic, és qui hauria de gestionar i explotar el negoci. La família Canut feia temps que sondejava el mercat a la recerca d'un comprador que reflotés el negoci, que consta de l'hotel, de cinc estrelles i 31 habitacions, i el reconegut restaurant La Grandalla dels Set Pètals. L'altra botiga que hi ha als baixos de l'immoble de l'avinguda Carlemany no entrava en l'operació de compravenda.

stats