Gent 09/04/2019

Mario Vaquerizo surt en defensa de Michael Jackson

El televisiu reivindica la seva qualitat artística, i afegeix: "El que fes a casa..."

Ara
1 min
Alaska i Mario Vaquerizo graven la cinquena temporada del 'reality' de la seva vida

BarcelonaMario Vaquerizo va anar aquest cap de setmana al programa 'Viva la vida' de Telecinco per presentar el seu últim llibre, 'Cuentos para niños rockeros'. En el programa, el vocalista de les Nancys Rubias i representant de famosos va opinar sobre la polèmica que s'ha generat d'un temps ençà sobre els suposats abusos a menors de Michael Jackson, que ha quedat molt en evidència després del documental 'Leaving Neverland'.

El marit d'Alaska, de 44 anys, va defensar des del programa el difunt artista, del qual va confessar que era un dels seus grans ídols d'infància. Tot i les acusacions de pederàstia, el madrileny va demanar als espectadors que "no oblidessin que el Michael era un gran artista". "Hem de tenir la capacitat de separar la vida personal de la vida artística de les persones. Jo separo aquestes dues coses", raonava l'artista. "Des d'aquí em sembla ridícul que ara s'estigui menyspreant la qualitat creativa de Michael Jackson", afegia.

"Tots aquests dies que porto fent promoció, estan qüestionant el Michael, i no. És com si critiques Pérez Galdos perquè a la seva època deia una cosa que ara considerem que hem superat. Anul·larem la seva obra? No el llegirem?", es preguntava.

Les declaracions més polèmiques venien al final, quan va tancar dient: "El que fes a casa...". Des del seu punt de vista, qui és més criticable és la mare dels nens: "A qui qüestionaria és a les mares d'aquests nens". "Per rebre diners van callar i van dir que el Michael no havia fet res. La meva mare, si veu un senyor estrany, no deixa que me'n vagi amb ell", va concloure.

stats