Gent 24/03/2022

El marit de Chiara Ferragni explica que li han extirpat un tumor neuroendocrí del pàncrees

El raper, de 32 anys, ha sigut operat amb èxit a l'hospital de San Raffaele de Milà

2 min
Fedez i Chiara Ferragni abraçats abans de la intervenció d'ell

BarcelonaEl raper italià Fedez, marit de la famosa influent de moda Chiara Ferragni, ha celebrat avui l'èxit de l'operació a què ha sigut sotmès per extirpar-li un tumor neuroendocrí al pàncrees, tal com ha explicat ell mateix a les seves xarxes socials. "La setmana passada vaig descobrir que tenia un rar tumor neuroendocrí de pàncrees. Un d'aquells que si no els descobreixes a temps no són un habitant agradable per tenir dins del cos. Per això vaig haver de sotmetre'm a una operació de 6 hores per extirpar-me part del pàncrees", ha explicat avui el cantant en una publicació al seu perfil d'Instagram.

L'artista va ingressar a l'hospital de San Raffaele de Milà dilluns passat per ser operat d'"un problema de salut" que havia anunciat divendres passat en un vídeo a les xarxes socials. A les fotografies publicades avui per l'artista, Fedez apareix somrient en bata, amb la seva dona i també mostrant la cicatriu que li ha deixat l'operació al centre del tors. "Dos dies després de l'operació estic bé i no puc esperar per arribar a casa amb els meus fills. Encara trigaré una mica", ha afegit el cantant. Fedez, de 32 anys, va anunciar divendres passat en un vídeo difós al seu perfil d'Instagram, on té 13,5 milions de seguidors, que patia "un problema de salut", però sense donar-ne més detalls, tot i que sí que va revelar que l'obligaria a recórrer “un camí important” i va evidenciar amb les seves llàgrimes que no era menor.

El vídeo, que va fer témer que es tractés d'una malaltia greu, va sorprendre els seus seguidors, que van estar atents a més notícies sobre el seu estat de salut durant tota la setmana. Finalment, avui el cantant ha donat senyals de la seva recuperació, així com també la seva dona, la influencer de moda Chiara Ferragni, que ha celebrat les bones notícies amb una foto al seu perfil d'Instagram en què apareix abraçant el seu marit. "Aquesta fotografia la vam fer dilluns a la tarda a l'hospital, abans de la delicada operació de pàncrees. Estàvem espantats per tot: el diagnòstic, l'operació, la recuperació, les nostres vides i el futur de la nostra família", reconeix Ferragni, amb 26,6 milions de seguidors.

La celebritat italiana va agrair amb el seu marit el suport dels seus seguidors en aquests moments i la feina dels metges, cirurgians i infermers. Ferragni i Fedez, un artista polifacètic amb més de 60 discos de platí i 13 milions de seguidors a la mateixa xarxa, formen la parella més popular d'Itàlia des que es van casar l'estiu del 2018. Tenen dos fills, Leone, de 3 anys, i Vittoria, d'un.

Fedez mostra la cicatriu que li ha deixat l'operació
stats