Meghan Markle i el príncep Enric lideren la llista de les 100 personalitats més influents del 2021

La selecció de la revista 'Time' inclou altres personatges, com les cantants Billie Eilish i Britney Spears

2 min
La portada de 'Time'

Meghan Markle i el príncep Enric van abandonar la família reial britànica per viure una vida allunyada dels focus, però des de llavors no deixen d'estar presents als mitjans. Potser per això la revista Time els ha triat per a la seva llista de les 100 personalitats més influents del 2021 i els ha fet protagonistes de la seva portada. La parella lidera un llistat en què apareixen altres personatges públics, com la tenista Naomi Osaka, les cantants Billie Eilish i Britney Spears i l'actriu Kate Winslet. A la portada, Markle apareix en primer pla vestida de blanc, mentre que el seu marit se situa per darrere vestit de negre. Segons l'editora de fotografia de la revista, Dilys Ng, la imatge "capta la seva poderosa dinàmica com a parella igualitària".

El director de Time, Edward Felsenthal, assegura que la parella "ha catalitzat converses essencials sobre temes que van des de la salut mental fins a la desinformació". Moltes d'aquestes qüestions es van tractar a l'entrevista que van concedir a Oprah Winfrey, en la qual Markle va confessar que havia tingut pensaments suïcides arran del malestar que li provocava la seva nova vida amb la família reial britànica i la seva exposició mediàtica.

Cada una de les figures triades és presentada a través d'un article escrit per una altra personalitat. En el cas dels ducs de Sussex l'escrit el fa el xef espanyol José Andrés, que remarca el vessant humanitari de la parella a través de la seva fundació, Archewell. "Donen veu als que no en tenen a través de les seves produccions audiovisuals. Amb el suport d'altres ONG s'arrisquen per ajudar comunitats necessitades, oferint suport en matèria de salut mental a dones i noies afroamericanes dels Estats Units, i alimentant persones afectades per desastres naturals a l'Índia i el Carib", explica. El xef ressalta que mentre el món està ocupat en opinar sobre ells i sobre tot, la parella s'ocupa de lluitar contra la desigualtat.

stats