De vacances

Els malabarismes de la família reial per visitar Joan Carles a Abu Dhabi

Les infantes Elena i Cristina i els seus fills Irene i Miquel Urdangarin han estat els únics que han viatjat fins a Abu Dhabi per visitar l'emèrit

2 min
La Infanta Cristina aterrizó en Ginebra con sus hijos Irene y Mi

Fins ara se sabia que la neta del rei emèrit, Irene Urdangarin, era l'única que havia trobat un espai a la seva ocupada agenda estiuenca per anar a visitar el seu avi en terres aràbigues. Després de les habituals festes a Madrid, Barcelona, Marbella –acompanyada de la seva cosina Victòria Frederica– i Biart, on els seus pares tenen una casa d'estiueig, la noia de 18 anys enyorava el seu avi. Però Irene no era l'única que tenia nostàlgia de la unió familiar. També la infanta Elena, la infanta Cristina i el seu fill i germà d'Irene, Miquel Urdangarin, han volat fins a Abu Dhabi per retrobar-se amb el patriarca.

"Una gran felicitat" és el que ha generat la visita familiar a l'exmonarca, segons El Confidencial, el mitjà que ha avançat la notícia en exclusiva. Malauradament per a la família, el retrobament ha estat curt: les dues infantes i Irene i Miquel Urdangarin van arribar a Abu Dhabi el diumenge, 20 d'agost, i ara mateix cadascú ja tornaria a estar ocupat en els afers personals. De fet, l'exmonarca –de 85 anys– no tenia gaire temps per dedicar-los a causa de les exhaustives preparacions per a la final del Mundial de regates britànic, concretament en la categoria de 6 metres –la preferida de Joan Carles–. Va ser justament aquesta afició el motiu del retorn de l'emèrit a finals de juliol a l'Estat , a la ciutat gallega de Sanxenxo, per competir en el trofeu Hotel Carlos I de Silgar, on ja va poder trobar-se amb Elena.

A Irene Urdangarin també li ha estat difícil trobar un forat al final de l'estiu per anar a veure l'avi, després de compartir gran part de les vacances amb la seva cosina Victòria Frederica. La germana de Froilà, influencer i apassionada de la nit, ha fet d'amfitriona de diferents clubs de Madrid, Barcelona i Marbella acompanyada de la seva cosina petita, una relació que no ha agradat gaire a la infanta Cristina i que hauria propiciat un distanciament amb la seva germana Elena. Però ara, Irene haurà de reprendre les obligacions estudiantils, concretament a l'École Hôtelière de Lausana (Suïssa), on començarà la formació en hostaleria, uns estudis que costen 35.000 € per curs, un total de 140.000 € si acaba en els quatre anys en què està programat.

El Confidencial no ha concretat quins són els esdeveniments que ocupen les agendes de les infantes Cristina i Elena, però ha assegurat que ha estat difícil "quadrar bé les dates a causa de tota la planificació que tenien organitzada". Dins aquesta atapeïda agenda no hi havia prevista cap trobada amb el seu germà i actual rei Felip VI ni la seva família. Per bé que estava previst que Cristina i Elena visitessin la seva mare a Marivent, finalment van decidir ajornar la trobada per quan els reis haguessin marxat de Mallorca, però ni així les dues filles han pogut veure la mare.

stats