Nova cançó

Aitana segueix el camí de Shakira: cançó amb retrets a Miguel Bernardeau

La catalana ha sorprès els seus fans amb un vídeo de 15 segons publicat a TikTok cantant la cançó '2 extraños'

1 min
Aitana al TikTok cantant '2 extraños'

BarcelonaLa cantant Aitana ja havia donat algunes pistes d'un evident canvi d'etapa amb la publicació d'alguns dels senzills del nou àlbum Alpha. Però ahir l'exconcursant d'Operación Triunfo va revolucionar les xarxes. Quinze segons és el temps que apareix la cantant taral·lejant un fragment de la seva cançó 2 extraños –encara no publicada–, en la qual fa una llista de retrets a una relació ja acabada.

Aitana ha publicat el vídeo a TikTok i en poques hores ja tenia desenes de milers de m'agrada. Tota l'expectació que està generant s'explica per la imminent publicació del seu nou àlbum Alpha, que sortirà a la llum el 22 de setembre. Però abans ha volgut fer un "adelantito" –com ha escrit a la descripció del vídeo– del contingut del nou EP, que tindrà una forta presència d'electrònica i pop. "Te conocí con 19, besos van y besos vienen. ¿Para qué vuelvo a ese bar? Si está frío como nieve. No estás tú, fue por idiota que yo me hice ese 'tattoo' pero ahora no estás tú", canta Aitana des del que podria ser casa seva.

@holaitana adelantito “2 EXTRAÑOS” 22 de septiembre sale ALPHA , mi próximo álbum #alpha #nuevamusica #newmusic ♬ 2 Extraños - Aitana

Evidentment, totes les pistes assenyalen Miguel Bernardeau. La cantant de Mon amour i el protagonista de la sèrie de Netflix Élite es van conèixer quan tenien 19 anys. A més, Aitana té tatuada una petita "M" a les costelles, un senyal que molt probablement fa referència a la inicial de la seva exparella. Ara, un any després de la presentació de La última –la sèrie de Disney+ que van rodar Aitana i Bernardeau quan eren parella– i del posterior anunci de separació, la catalana dispara contra la seva antiga relació i deixa enrere la tranquil·litat i dolçor de les balades que cantava.

stats