Mèdia Sèries 01/02/2022

Aitana debutarà com a actriu al costat del seu nòvio, Miguel Bernardeau

La cantant protagonitzarà la nova sèrie de Disney+

ARA
1 min
La parella amb Eduard Cortés, director de la sèrie

La cantant Aitana Ocaña farà el salt a la interpretació amb una sèrie de Disney+, una ficció que protagonitzarà al costat del seu nòvio, Miguel Bernardeau, fill d'Ana Duato i actor d'Élite. La parella encapçalarà el repartiment de La última, una sèrie que la plataforma ven com "un retrat generacional sobre la maduresa, la lluita per obrir-se camí, l'amor, la complicitat i el poder de l'amistat".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aitana, nascuda a Sant Climent de Llobregat i sorgida del talent show Operación Triunfo, donarà vida a la Candela, una noia que treballa en una empresa de logística mentre persegueix el somni de convertir-se en cantant. La seva vida canviarà la nit que coneix un executiu d'una discogràfica que la sent cantar en un bar. Aquella mateixa nit, la Candela es retrobarà amb el Diego (Miguel Bernardeau), un excompany de l'institut que vol ser boxejador professional. La sèrie comptarà amb cinc episodis i estarà produïda per Grupo Ganga, productora creada pel pare de Miguel Bernardeau, Miguel Ángel Bernardeau, i empresa darrere de Cuéntame cómo pasó, sèrie protagonitzada per la mare de l'actor.

Sofía Fábregas, vicepresidenta de producció original de Disney+ a Espanya, ha definit els dos protagonistes de la nova sèrie com a "icones generacionals".

Aitana Ocaña va saltar a la fama amb només 18 anys després del seu pas per Operación Triunfo 2017, concurs del qual va ser la segona finalista. Des de llavors la seva carrera com a cantant no ha deixat de créixer i el 2021 va acabar sent l'artista espanyola més escoltada a Spotify, on va acumular més de 100 milions de reproduccions globals.

stats