Adéu

Shakira s'acomiada de Barcelona: "Les coses no són sempre com les havíem somiat"

L'artista, que té previst instal·lar-se a Miami, ja ha abandonat la capital catalana amb els seus fills, tal com ha mostrat al seu compte d'Instagram

3 min
Shakira i Piqué en la presentació del disc 'Shakira', que ella va decidir presentar globalment des de l'Hotel W de Barcelona

BarcelonaDesprés de més d'una dècada a Barcelona, Shakira ja ha abandonat definitivament la ciutat amb els seus dos fills, Milan i Sasha. Coincidint amb la seva sortida de la capital catalana, que ja es coneixia des de feia temps però que sempre s'anava posposant, l'artista colombiana ha aprofitat per publicar un parell de reflexions a les xarxes que repassen els anys que ha viscut aquí al costat del que ja és el seu ex, Gerard Piqué. L'artista va agafar l'avió ahir a la tarda fins a una destinació desconeguda, ja que abans d'instal·lar-se a Miami estarà de vacances amb els seus fills. Des de l'aeronau, va fer una foto de la costa catalana, al costat de la qual ha escrit: "Però les coses no són sempre com les havíem somiat. De vegades correm però no arribem. Mai dubtis que aquí hi seré". Aquest missatge ha estat interpretat com una reflexió sobre els seus projectes familiars a la ciutat, que no han acabat de sortir com esperava, però també com un missatge als seus fans, que li han donat suport en tot moment.

De fet, ha estat als seus fans a qui s'ha dirigit també a través de les xarxes socials. En un post a Instagram amb una imatge panoràmica de Barcelona, l'artista ha escrit que aquí ha descobert "que l'amistat és més llarga que l'amor". "Em vaig establir a Barcelona per donar estabilitat als meus fills, la mateixa que ara busquem en un altre racó del món al costat de la família, els amics i el mar", exposa Shakira en aquest post que és, al cap i a la fi, un comunicat de premsa. "Avui hem iniciat un nou capítol en la recerca de la felicitat. Gràcies a tots els que han surfejat amb mi tantes onades a Barcelona, la ciutat on vaig aprendre que sens dubte l'amistat és més llarga que l'amor", diu Shakira referint-se al seu ex sense anomenar-lo. "Gràcies a tots els que allà m'han animat, m'han eixugat les llàgrimes, m'han inspirat i m'han fet créixer. Gràcies al meu públic espanyol que m'ha acompanyat sempre amb el seu afecte i lleialtat", agraeix la colombiana, que des que es va conèixer la seva separació ha estat rebent concentracions de fans davant la porta de casa seva i també un enorme suport a través de les xarxes.

El comiat de Shakira

Mentre Shakira acabava de tancar les seves últimes maletes, també es convertia en notícia Piqué, molt més discret al llarg de la seva ruptura però que aquest cap de setmana feia unes curtes però clares declaracions a través de Twitch, on ha criticat l'odi que s'ha generat en contra seva: "Queda molt bé a títol personal... «Oh, la puta ama»... Però no pensem en l'altra persona. Què ha de passar? Que algú se suïcidi per després dir que ens hem excedit? La gent, tio... Jo estic molt decebut amb la societat", afirmava en defensa de la seva nòvia, Clara Chía, durant un directe en la plataforma de streaming. "No hi vull entrar perquè és un tema personal, però el tema de llançar beef, que està molt bé i és la moda, però després no pensem en les conseqüències que pot tenir mentalment en la gent a qui llances el beef", ha afegit el futbolista retirat, que ha assenyalat que ha rebut missatges molt greus: "La meva exparella és llatinoamericana. Tu no saps el que he rebut per xarxes socials de gent que n'és fan, però barbaritats, milers". Piqué, que ha dit que a ell personalment aquestes crítiques li importen "zero", ha explicat també que està en un moment personal molt bo: “Estic en un moment molt feliç i intento passar els màxims moments amb la gent del meu entorn que m'estima, i això és impagable”.

A pesar que els problemes de salut dels seus pares eren impediments perquè Shakira marxés de Barcelona, altres qüestions estaven tenint l'efecte contrari. Segons publica La Vanguardia, el pare de Gerard Piqué, Joan Piqué, hauria enviat una carta a l'artista perquè abandonés la casa on vivia, que des del setembre del 2022 és propietat de les empreses de Piqué, que administra el seu pare. Segons aquest mitjà, a la carta Piqué pare li demanava que abandonés la casa abans del 30 d'abril i també la casa contigua, on actualment viuen els pares de l'artista. De fet, la carta recordava a la cantant que si no complia amb aquesta data hauria de pagar una indemnització a l'empresa. Shakira, que ja ha deixat la ciutat, ha inscrit els seus fills al Miami Country Day, un col·legi molt cosmopolita de la ciutat de Florida, considerat un dels millors de l'estat nord-americà. La matricula costa més de 30.000 dòlars anuals i està previst que els dos nens hi comencin a estudiar l'11 d'abril.

stats