Gent 30/10/2019

Neix el quart fill de Ricky Martin i Jwan Yosef

El cantant ha anunciat el naixement i el rar nom de la criatura a través d'Instagram

2 min
Neix el quart fill de Ricky Martin i Jwan Yosef

El cantant porto-riqueny Ricky Martin ha fet pública la primera fotografia del seu quart fill, que ha servit per anunciar el seu naixement. Segons la publicació de l'artista el nen es dirà Renn Martin-Yosef, que sorgeix d'unir el seu cognom i el del seu espòs, el pintor Jwan Yosef. "El nostre fill Renn Martin-Yosef ha nascut", ha escrit l'artista a través del seu compte a la xarxa social d'Instagram en una fotografia en què se'l veu somrient amb la seva parella sostenint el nadó a la falda.

Martin va anunciar el 28 de setembre l'arribada del seu nou fill durant un discurs en el Sopar Nacional de la Campanya de Drets Humans. L'estrella de la cançó no va donar llavors cap informació de qui era la mare o quin mètode reproductiu va ser utilitzat. L'anunci del naixement del seu quart fill va anar seguit de tota mena de felicitacions al cantant, que sempre ha dit que li agraden les famílies nombroses.

Ricky Martin i el seu marit anuncien que estan "embarassats"

"Estem embarassats. Estem esperant", va dir el 28 de setembre el cantant, emocionat sobre l'escenari. "Jwan, t'estimo. Els meus bessons bells, Valetino i Matteo, us estimo amb tot el meu cor. Vosaltres sou la meva força, m'inspireu cada dia per fer el que estic fent", va dir en aquella ocasió.

"La Lucía, la meva nena, que no és aquí amb nosaltres, s'ha quedat a casa amb l'àvia, és la llum de la meva vida. I, per cert, estem embarassats! Estem esperant un nadó! M'encanten les famílies grans", va destacar. La formació de la ja nombrosa família de Martin va tenir un punt àlgid quan l'artista va anunciar el gener del 2018 que s'havia casat amb el seu xicot, el pintor sirià de nacionalitat sueca Jwan Yosef, amb qui mantenia una relació des del 2016.

Més tard, al mes de maig, Martin va recórrer a Instagram també per mostrar una fotografia en què es deixava veure la seva filla, que segons afegeix Efe és adoptada. Els bessons, Matteo i Valentino, nascuts el 2008, van ser fecundats mitjançant un ventre de lloguer.

stats