Gent 11/02/2020

Es divorcia Peter Phillips, el net més gran de la reina Elisabet II

La seva dona, Autumn, hauria sigut qui va prendre la decisió

Ara
1 min
Peter Phillips i la seva ja exesposa, Autumn

BarcelonaLa reina Elisabet II no guanya per a disgustos. Després de sobreviure al Megxit, i a la polèmica que relaciona el seu fill Andreu amb un cas de pedofília, ara se li separa un net. Peter Phillips, de 42 anys i fill de la princesa Anna, s'ha divorciat d'Autumn Phillips després de dotze anys de matrimoni i dos filles en comú.

Segons recullen diversos mitjans britànics, va ser ella qui va prendre la decisió al veure's encoratjada per la decisió dels ducs de Sussex de deixar la família reial i instal·lar-se al Canadà. Aquests mateixos diaris també asseguren que la monarca hauria viscut amb molt disgust aquesta notícia.

En el comunicat en què han confirmat la notícia expliquen que la decisió és de fa temps però que no l'havien fet pública perquè no són membres sènior de la família reial. "Havien arribat a la conclusió que això era el millor per a les seves dues filles i la seva relació. La decisió de divorciar-se i compartir la custòdia es va produir després de molts mesos de converses i, tot i que és trista, és una decisió amistosa. La prioritat de la parella seguirà sent el benestar i l'educació de les seves meravelloses filles Savannah i Isla", diu el text.

stats