Gent 02/09/2019

Dediquen una nina a la princesa Elionor de Borbó

La nena segueix així els passos dels seus pares, que tenen joguines semblants des del 2015

Ara
2 min
La princesa Elionor sortint de veure el seu avi Joan Carles a la clínica Quirón de Madrid

BarcelonaLa princesa Elionor, de 13 anys, ja té una nina amb la seva imatge, seguint l'estela dels seus pares, els reis Felip i Letícia, que també disposen de joguines semblants. Vasili Barbier i Sergey Amelkox són el tàndem al darrere de l'empresa AFE Group. Els dos joves creadors russos ja van fabricar a través d'aquesta companyia una nina amb la imatge de Letícia el 2015, que tenia com a base les mesures i l'estructura de la Barbie.

Segons ha informat avui l'empresa creadora a Efe, la nova representació de la princesa d'Astúries porta un vestit de color blau, un dels tons escollits per a les grans ocasions de la seva vida, com el dia en què el seu pare li va imposar el Toisó d'Or, o el de la seva primera intervenció en un acte oficial amb la lectura d'un extracte de la Constitució espanyola. A la casa del rei ja només queda la infanta Sofia, de 12 anys, sense tenir una representació en joguina de la seva persona.

Dediquen una nina a la princesa Elionor de Borbó

Diumenge que ve, dia 8, es presentarà la nina, que no es comercialitzarà en botigues, durant la Convenció Oficial de Col·leccionistes de Barbie a Espanya, la Madrid Fashion Doll Show, una trobada en què es donen cita col·leccionistes d'uns quants països. De moment només s'ha fet pública a través de les xarxes de l'esmentada empresa russa.

A la mostra també s'exposaran recreacions en joguina d'estrelles com les actrius Audrey Hepburn i Marilyn Monroe, que es podran adquirir a través d'una subhasta benèfica a la plataforma eBay, i la recaptació es donarà a la Fundació Crecer Jugando i el seu projecte solidari 'Una joguina, una il·lusió'.

Dediquen una nina a la princesa Elionor de Borbó, que segueix l'estela dels seus pares, que ja van ser 'homenatjats'
stats