Gent 19/12/2019

Lana del Rey confirma la seva relació amb un policia 'influencer'

Els rumors van començar al setembre, quan se'ls va fotografiar passejant per Central Park

Ara
2 min
Lana del Rey confirma la seva relació amb un policia 'influencer'

BarcelonaLa cantant Lana del Rey no ha volgut que s'acabés l'any sense confirmar la seva nova relació sentimental. Tal com ella mateixa ha fet públic amb una imatge al seu compte d'Instagram, manté una relació sentimental amb Sean Larkin, un policia amb el qual va ser fotografiada al mes de setembre passejant per Central Park. Unes fotos que havien fet parlar molt però que encara no havien merescut cap menció per part d'ella.

Tot i que infinitament menys que ella, Larkin també és una persona coneguda gràcies a les xarxes socials i gràcies a les seves aparicions en programes sobre crims. Amb 46 anys, el policia ha enganxat al seu Instagram més de 200.000 seguidors gràcies a la seva devoció pel crossfit, una pràctica esportiva que és tendència mundial des de fa uns anys.

La cantant ha pujat una foto en la qual apareixen tots dos abraçats: ella somrient i ell besant-la al cap. Sense cap text, la imatge només anava acompanyada de dos cors i una taronja partida per la meitat. El policia, per la seva banda, ha publicat una altra fotografia en què se'ls veu a tots dos en un punt de la popular Ruta 66, que creua els Estats Units d'est a oest.

Lana del Rey confirma la seva relació amb un policia 'influencer'

Ni els fills que té ell d'una anterior relació ni els dotze anys que es porten –Del Rey en té 34– sembla que hagin sigut cap impediment perquè l'idil·li agafi embranzida. De fet, la cantant es porta els mateixos anys amb la seva nova parella que amb el fill gran de Larkin, que en té 22. L'artista estava oficialment soltera des del 2015. En aquell moment se la va relacionar amb l'italià Francesco Carrozzini, actualment casat amb la filla d'Anna Wintour, editora del Vogue nord-americà.

stats