Orlando Bloom: "Em vaig escapar per poc de la mort i la paràlisi"

L'actor, de 44 anys, ha explicat que va caure d'un tercer pis mentre escalava un edifici als 21 anys

2 min
Orlando Bloom amb un corset després del seu greu accident

BarcelonaL'actor britànic Orlando Bloom, conegut internacionalment pels seus papers en sagues cinematogràfiques com El senyor dels anells i Pirates de el Carib, és molt aficionat als esports, tal com mostra habitualment a Instagram. El que no sabíem és que aquesta afició va estar a punt de costar-li la vida ara fa vint anys, quan era aficionat a pràctiques extremes molt perilloses. Segons ha explicat, el 1998 va patir un accident que molt greu, i en la imatge amb què ho il·lustra Bloom apareix somrient dalt d'una bici amb una cotilla ortopèdica.

En el text, l'actor, de 44 anys, afirma que la foto és de tres mesos després d'haver patit una caiguda que hauria pogut matar-lo o ocasionar-li danys irreparables. Bloom diu que va caure daltabaix d'un tercer pis i es va esclafar la columna vertebral, per la qual cosa es va "escapar per poc de la mort i de la paràlisi". L'artista, amb més de cinc milions de seguidors, afegeix: "Estic agraït diàriament per les meves extremitats, que em permeten superar els meus límits i viure la vida al límit".

La caiguda li va passar quan va saltar a una canonada de desguàs mentre escalava la façana d'un edifici. Al posar el peu sobre una canal, va cedir i ell es va precipitar al buit des d'un tercer pis. "Fins llavors no apreciava el valor de la vida i la mort, que no som invencibles. Vaig anar per llocs foscos mentalment. Vaig pensar que potser no tornava a caminar", va explicar temps enrere a GQ sobre aquell accident, que li va passar quan tenia 21 anys. Des del 2016, Bloom manté una relació amb la cantant Katy Perry, amb qui va ser pare d'una nena ara fa un any, en plena pandèmia. Prèviament va ser parella de la model Miranda Kerr, amb qui va tenir un fill.

stats