El Palau de Buckingham promet investigar les acusacions de 'bullying' contra Meghan Markle

'The Times' ha publicat un reportatge en què assegura que la duquessa de Sussex maltractava treballadors del seu equip

A.P.
2 min
La germana de Markle publicarà un llibre

BarcelonaGuerra oberta entre Meghan Markle i el Palau de Buckingham. Després que The Times publiqués un reportatge en què assegurava que la duquessa de Sussex va fer bullying a tres membres del seu equip de treballadors, el Palau de Buckingham s'ha posicionat en contra de Meghan Markle amb un comunicat en el qual prometen investigar les acusacions. "Segons el que hem acordat amb el nostre equip de recursos humans, investigarem les circumstàncies descrites en l'article. El personal que treballava amb els ducs en aquell moment, fins i tot els que van deixar les seves posicions, seran convidats a participar-hi per descobrir si podem aprendre alguna lliçó sobre el que va passar", han explicat des de palau.

Segons l'article de The Times, Markle tractava malament els seus empleats i minava la seva confiança. La duquessa de Sussex va desmentir la informació a través d'un comunicat en què assegurava sentir-se trista per les acusacions, especialment tenint en compte que ella mateixa ha sigut víctima de bullying en diferents moments de la seva vida.

La tensió entre els ducs de Sussex i la casa reial anglesa no ha deixat de créixer en els últims mesos, especialment des que es va saber que la parella –Meghan Markle i el príncep Enric– concediria una entrevista amb Oprah Winfrey que s'emetrà aquest diumenge als Estats Units. En els últims dies, la cadena on es podrà veure, la CBS, ha anat compartint petites píndoles de l'entrevista en què s'intueix que la parella no deixa en gaire bon lloc la família reial. En l'últim clip, publicat avui, Meghan Markle assegura que els Windsor estan donant suport a històries inventades sobre ells. "No sé com ells podien esperar que, després de tot aquest temps, estaríem simplement callats si la Firma [terme utilitzat per anomenar la casa reial britànica] està jugant un rol actiu en perpetuar mentides sobre nosaltres", diu Markle.

En el primer avançament de l'entrevista, el príncep Enric confessa com de difícil ha sigut separar-se de la monarquia anglesa i compara la seva situació d'assetjament per part de la premsa amb la que va viure la seva mare, Lady Di, quan es va divorciar del príncep Carles. "La meva gran por era que la història es repetís", remarca el príncep Enric en relació a la mort de la seva mare l'agost del 1997. "Estic realment alleugerit i feliç de ser aquí parlant amb tu amb la meva dona al costat. No em puc ni imaginar com deuria ser per a ella [Lady Di] passar per aquest procés sola durant tants anys. Per a nosaltres ha sigut increïblement dur, però almenys ens tenim l'un a l'altre", explica el duc de Sussex a Oprah Winfrey.

stats