Gent 02/10/2019

El pare de Beyoncé té càncer de mama

Ho ha avançat el programa de televisió 'Good morning America'

Ara
1 min
El pare de Beyoncé, Mathew Knowles, té càncer de mama

BarcelonaEl pare de la cantant Beyoncé, Mathew Knowles, de 67 anys, ha revelat en una entrevista –que s'emet avui als EUA– amb Michael Strahan al programa 'Good morning America' que pateix càncer de mama. Així ho ha anunciat l'espai televisiu a través de Twitter, on avancen aquest contingut del qual no donen més detalls. Durant l'entrevista, el pare de la famosa cantant explica també com va ser donar la notícia a la seva família.

Beyoncé, de 38 anys, va acomiadar el seu pare com a representant el 2011 després d'anys junts. De fet, ell va ser qui representava la seva filla quan aquesta cantava amb les Destiny's Child. En aquells moments, hi va haver informacions que apuntaven que la decisió de l'artista no havia agradat a la família i que les relacions s'havien tensat. No obstant, amb els anys sembla que el pare hauria entès que el càrrec li hauria anat gran i que havia de deixar pas a algú més preparat.

Beyoncé va intentar defensar-se en aquella situació. "Sempre serà el meu pare i l'estimo molt. Li estic molt agraïda per tot el que m'ha ensenyat. Vaig créixer veient com ell i la meva mare portaven el seu propi negoci. Són emprenedors incansables i seguiré els seus passos", va explicar llavors.

stats