Gent 12/02/2021

El pare de Britney Spears haurà de compartir la tutela legal de la cantant

Un fons d'inversió seguirà sent corresponsable de l'estrella del pop

1 min
Britney Spears llança un nou tema coincidint amb el seu aniversari

El Tribunal Superior de Los Angeles va rebutjar dijous la petició del pare de Britney Spears de tenir ell sol la tutela de la cantant. Finalment, Jamie Spears l'haurà de compartir amb un fons d'inversió triat per l'estrella del pop. Aquesta decisió judicial és un pas més en la batalla legal que els advocats de Britney Spears, de 39 anys, lliuren contra el pare de la cantant per relaxar la tutela gràcies a la qual, des del 2008, supervisa tots els aspectes relacionats amb la vida pública de la Princesa del Pop.

Tot i que Jamie Spears continuarà sent el seu tutor legal, haurà de seguir compartint totes les seves decisions amb el fons d'inversió privat Bessemer Trust, incloses les que facin referència a les finances de la cantant, un plantejament al qual s'oposaven els advocats del pare.

Aquesta decisió judicial arriba quan el cas de Britney Spears està d'actualitat pel documental del New York Times que examina el constant escrutini al qual ha estat sotmesa des que es va fer famosa. Spears està sota la tutela del seu pare des del 2008, quan la justicia va decidir que estava incapacitada per portar les regnes de la seva vida després d'ingressar en un centre psiquiàtric pel seu comportament erràtic i per problemes amb les drogues. Tot i que posteriorment Spears es va rehabilitar i ha seguit publicant àlbums i protagonitzant espectacles, tota la seva fortuna està controlada pel seu pare i el fons d'inversió privat.

stats