Gent 19/10/2020

Matthew McConaughey revela que el seu pare va morir mentre practicava sexe

L'actor, de 50 anys, ho ha fet públic en una entrevista sobre les seves memòries

J.c.
2 min
Camila Alves i Matthew McConaughey

BarcelonaMatthew McConaughey, un dels actors més cotitzats de Hollywood, ha fet el salt al món editorial amb un llibre autobiogràfic en què revelarà alguns aspectes de la seva vida privada. De la seva, però també de la del seu pare, sobre el qual ja ha filtrat com va morir, cosa de la qual McConaughey parla sense gaire subtilitat.

Segons recull la revista People sobre el futur llibre, James Donald McConaughey va morir el 1992 mentre practicava sexe amb la seva dona. "Sempre ens deia a mi i als meus germans: «Nois, quan me'n vagi, serà fent l'amor amb la vostra mare». I això va ser el que va passar. Va tenir un atac de cor mentre arribava al clímax", explica l'actor sobre com va morir el seu pare als 63 anys, quan ell en tenia 23. "Vaig rebre una trucada de la meva mare. «El teu pare ha mort». Els genolls em van fer figa. No m’ho podia creure. Era el meu pare. Ningú o res el podria matar. Excepte la mare”, recorda l'oscaritzat actor sobre el moment en què va rebre la notícia.

Els pares de l'artista van mantenir una relació turbulenta, ja que es van casar entre ells tres vegades i es van divorciar dues vegades. Matthew va néixer després del tercer matrimoni. Segons McConaughey, la relació dels seus pares era "com l'oceà Pacífic en una tempesta". "Eren, de vegades, violents", relata l'artista, que manté des de fa anys una relació estable amb la model i dissenyadora Camila Alves, de 38 anys. En el seu llibre, a més dels detalls de la seva vida privada, l'actor, de 50 anys, també comenta com van ser els seus inicis a Hollywood. També s'endinsa en incidents que han transcendit sobre ell com que va ser detingut totalment nu. Per ara no se sap si també parlarà del seu currículum amorós, en el qual apareixerien actrius com Sandra Bullock o Penélope Cruz, amb les quals va compartir dos anys de la seva vida.

stats