Gent 12/09/2019

Patti Smith es convertirà en imatge d'Yves Saint Laurent

La cantant serà la protagonista de la campanya de primavera de la casa francesa

Ara
1 min
Patti Smith al Festival Jardins de Pedralbes del 2016.

BarcelonaLa rockera Patti Smith, de 72 anys, serà la nova imatge de la casa de moda francesa Yves Saint Laurent, segons ha avançat el portal nord-americà Page Six. La cantant serà la protagonista de la campanya per a la primavera del 2020 que prepara la firma i per a la qual es començaran a fer sessions fotogràfiques a finals d'aquest mes a Nova York.

El responsable d'immortalitzar Smith serà Steven Sebring, que ja va fotografiar la cantant i escriptora l'any 1995 per a la portada de la revista 'Spin'. La relació entre Smith i Sebring ve de lluny, ja que el fotògraf ha dedicat 11 anys de la seva vida al documental 'Dream of life', una obra centrada en l'univers de l'autora de 'Because the night'.

Yves Saint Laurent, que actualment té al capdavant el dissenyador belga Anthony Vaccarello, no és la primera vegada que aposta per estrelles del rock per a les seves campanyes. Quan Hedi Slimane va dirigir la firma entre el 2012 i el 2016 va comptar amb noms com Courtney Love (dona del difunt Kurt Cobain), Marilyn Manson, Daft Punk o Joni Mitchell.

stats