Gent 31/08/2020

Els premis MTV al·lucinen amb les mascaretes de Lady Gaga

La cantant nord-americana va ser la gran guanyadora de la nit amb cinc guardons

A.r.t
2 min
Fotomuntatge amb quatre de les mascaretes que Lady Gaga va portar durant la gala dels premis MTV

BarcelonaLady Gaga va ser la gran triomfadora dels premis MTV amb cinc guardons i també va ser-ho per les mascaretes al·lucinants que va lluir quan va cantar diversos temes del seu nou disc, Chromatica –un dels quals amb Ariana Grande–, i cada vegada que va recollir un premi amb un vestit diferent. La mascareta més extravagant va ser sens dubte una amb dos grans ullals i la més trencadora una d'electrònica que canviava amb les inflexions de la seva veu mentre cantava.

L’autora de Bad romance va guanyar els premis a millor cançó de l’any, a millor col·laboració pel seu duet amb Ariana Grande a Rain on me, a millor fotografia de videoclip, a artista de l’any, i el premi Tricon per la seva trajectòria filantròpica. En canvi, Taylor Swift va participar a la gala des de casa i va agrair el premi a la millor direcció, el primer que recau en una dona, sense maquillatge i en camisa.

La gala dels MTV Music Awards ha sigut el primer gran espectacle celebrat a Nova York durant la pandèmia. Per minimitzar els riscos sanitaris no va haver-hi públic i moltes de les actuacions eren gravades, mentre que altres es van fer en diferents barris de la ciutat amb molt poc públic. Precisament, Ariana Grande (foto 2) i Justin Bieber van ser premiats per la cançó que van llançar durant la pandèmia, Stuck with you.

El premi al videoclip de l'any va ser per a Blinding lights, de The Weeknd. L’altre gran guanyador de la nit va ser el grup coreà de k-pop BTS: es va emporta els premis a millor grup, a millor artista pop, a millor k-pop i a millor coreografia. També van triomfar Maluma i J. Balvin en la categoria de millor videoclip llatí per la seva col·laboració al tema Qué pena.

stats