Gent 09/06/2021

Els premis VMA de la MTV se celebraran al setembre a Nova York i homenatjaran les víctimes de l'11-S

Es farà una gala presencial al Barclays Center de Brooklyn

2 min
The Weeknd s’imposa i demana justícia

BarcelonaLa cadena musical MTV celebrarà el pròxim 12 de setembre els seus premis Video Music Awards (VMA) a Nova York i farà un homenatge a les víctimes de l'atemptat de l'11 de setembre, del qual es compleixen 20 anys. Segons ha anunciat la MTV en un comunicat, els VMA se celebraran en una gala presencial al Barclays Center de Brooklyn, on originalment s'haurien celebrat en l'anterior edició abans de patir canvis a causa de la pandèmia de covid-19.

"El xou del 2021 tindrà actuacions èpiques dels noms de la música més importants i ajuntarà els fans de tot el món per celebrar el retorn de l'entreteniment en viu", ha dit l'empresa, que seguirà "protocols" sanitaris de seguretat. A més, la MTV afegeix que col·laborarà amb 9/11 Day, l'ONG que organitza el dia oficial en record de les víctimes als EUA, per oferir activitats commemoratives que generin "conscienciació i acció positiva" durant la setmana prèvia a la gala. Els premis VMA, per als quals encara no s'han anunciat nominats, presentadors ni actuacions, s'emetran en televisions i plataformes digitals en més de 175 països, amb una audiència d'uns 400 milions de famílies, ha indicat la firma.

L'exitós clip de Lady Gaga amb Ariana Grande: 'Rain on me'

L'any passat es va celebrar una cerimònia diferent de l'habitual a causa de la pandèmia, amb concerts a l'aire lliure en diversos punts de Nova York en què van participar les figures més destacades de la música, com Lady Gaga, Ariana Grande, Miley Cyrus, Maluma i The Weeknd. Lady Gaga va ser la principal protagonista dels MTV VMA del 2020, amb cinc guardons: va rebre el d'artista de l'any, el recentment estrenat Tricon pel seu èxit en diverses disciplines, i tres més per Rain on me, el seu tema amb Ariana Grande. Per la seva banda, The Weeknd es va emportar el cobejat premi al millor vídeo pel seu tema Blinding lights, que també li va valer el guardó de millor vídeo de R&B, i va posar veu a les reivindicacions sobre la justícia racial després del llavors recent assassinat de l'afroamericà Geroge Floyd a mans d'un policia blanc.

stats