Gent 04/05/2022

La reina Letícia entrega un guardó portant el mateix vestit que la premiada

Totes dues han triat una peça de Mango

A.P.
1 min
La reina i la premiada amb el mateix vestit

BarcelonaLa reina Letícia sempre ha presumit de portar moda considerada low cost lluint models de marques d'Inditex o Mango. Aquesta aposta per marques accessibles ha provocat una curiosa coincidència en un acte públic: Letícia ha assistit avui a l'entrega de premis del Consell del Reial Patronat sobre Discapacitat i s'ha trobat que una de les guardonades portava el mateix vestit que ella.

La dona de Felip VI havia escollit un vestit bicolor de la col·lecció de festa de Mango, de 49,99 euros, exactament el mateix que havia triat per a l'ocasió Inmaculada Vivas Tesón, catedràtica de dret civil de la Universitat de Sevilla, que rebia una menció especial en la categoria d'investigació per la seva feina amb persones amb discapacitat. El vestit, de faldilla midi i sense mànigues, és meitat negre i meitat blanc. Tant la reina com la premiada han combinat el vestit amb un cinturó negre i amb sabates de taló del mateix color. En el cas de Letícia, el look es completava amb unes arracades de Chanel i una bossa de mà d'Hugo Boss.

Les dues dones s'han pres amb humor la coincidència i durant l'entrega de premis s'han fet fotos plegades vestint el mateix peça de roba.

stats