Gent 14/08/2019

Rosalía actuarà en directe per a més de 180 països a la gala Video Music Awards de la MTV

La catalana acaba d'anunciar el llançament d'un nou tema amb Ozuna

Ara
1 min
Rosalía al vídeo

BarcelonaLa cantant catalana Rosalía, que concorre a la pròxima edició dels Video Music Awards de la MTV amb tres nominacions, serà, a més, una de les artistes que actuaran en aquesta gran gala musical, que, fins ara, només havia confirmat l'aparició sobre l'escenari de Taylor Swift. En el comunicat de la cadena que confirma aquesta informació s'afegeix que també hi pujaran Bad Bunny, Camila Cabello, J Balvin, Lil Nas X i Shawn Mendes. L'acte tindrà lloc al Prudential Center de Newark, a Nova Jersey (EUA), el 26 d'agost i estarà presentat pel comediant Sebastian Maniscalco. La retransmissió es podrà seguir en més de 180 països, entre els quals hi haurà Espanya a partir de la 1 de la matinada.

Rosalia competirà en la categoria de "millor artista novell", en què haurà de batre's amb la joveníssima Billie Eilish, així com en les de "millor coreografia" i "millor vídeo llatí" per la seva col·laboració amb J Balvin a 'Con altura'. De fet, això fa pensar que aquesta cançó serà la que interpretaran la de Sant Esteve Sesrovires i el colombià.

En les últimes hores l'artista ha anticipat a les seves xarxes oficials fragments d'un nou tema l'estrena del qual s'espera de manera imminent, 'Yo x ti, tú x mi', que és fruit del seu treball al costat del porto-riqueny Ozuna. Entre la resta de candidats als Video Music Awards, sobresurten Taylor Swift i Ariana Grande, amb 10 nominacions cadascuna, incloent les categories estrella de "millor cançó" i "vídeo de l'any".

La segona és candidata a erigir-se, així mateix, com a "artista de l'any", categoria disputada amb Cardi B, Halsey, Jonas Brothers, Shawn Mendes i la citada Billie Eilish, que amb només un any en la gran indústria ha aconseguit 9 nominacions.

stats