Sarah Harding, excantant de Girls Aloud, anuncia que pateix un càncer terminal

L'artista, que havia revelat a l'agost que estava malalta, va ser informada al desembre que li queda menys d'un any de vida

ARA
2 min
Sarah Harding, membre del grup Girls Aloud

BarcelonaLa cantant britànica Sarah Harding, que pateix un càncer de pit amb metàstasi, ha revelat a The Times que el seu cas és terminal i que no creu que estigui viva per Nadal. Harding, de 39 anys i ex component del grup musical britànic de pop Girls Aloud, havia anunciat a l'agost que se li havia diagnosticat un càncer de pit que se li havia estès a altres parts del cos. En un extracte d'un llibre de memòries de l'artista anomenat Hear me out, que publica l'esmentat diari, l'artista indica que al desembre el seu metge li va dir que "el pròxim Nadal [en relació al del 2020] seria probablement l'últim".

"No vull un pronòstic exacte. No sé per què algú el podria voler. La comoditat i no tenir dolors en la mesura del possible és el que per a mi ara és important", reconeix Harding, que diu que està intentant "viure i gaudir cada segon" de la seva vida, "sense importar-li com de llarga serà". "Em trobo en una fase en què no sé quants mesos em queden. Qui sap, igual sorprenc a tothom, però és com ara miro les coses", afirma a l'esmentat mitjà, en declaracions recollides per l'agència Efe.

Harding també va revelar que va patir sèpsia –inflamació general al cos– mentre era tractada del càncer de mama a l'hospital i que va estar en coma induït i amb assistència respiratòria. "Fins i tot després que em desconnectessin del ventilador, no podia parlar adequadament. Tot el que podia fer era emetre sorolls que sonaven a un ximpanzé mirant de comunicar-se", ha recordat. La cantant va reconèixer que revelar públicament el seu diagnòstic l'estiu passat li va resultar "aterridor", tot i que al mateix temps va considerar que era "el més correcte".

Harding va saltar a la fama el 2002 quan el grup Girls Aloud va arribar al capdamunt de les llistes de vendes amb el seu treball Sound of the underground. Després de la dissolució de la banda el 2013, la cantant es va centrar en la seva carrera com a actriu, tot i que, en l'aspecte musical, el 2015 va debutar en solitari amb el senzill Threads.

stats