Travis Scott i Kylie Jenner fan declaracions sobre l'allau humana mortal en el concert d'ell: "Estem ensorrats"

La petita de les Kardashian afirma que el raper no va parar d'actuar perquè no va veure el que estava passant

2 min
Kylie Jenner i Travis Scott es reconcilien

BarcelonaKylie Jenner va assistir en directe divendres a la tragèdia en què es va convertir el concert de la seva parella, Travis Scott, que actuava al festival Astroworld, a Houston. Mentre el raper compartia alguns temes del seu repertori sobre l'escenari, una allau de gent entre el públic va provocar la mort de vuit joves d'entre 14 i 27 anys. L'empresària, que va acudir-hi amb la seva filla i amb la seva germana Kendall, va sortir il·lesa perquè era a les grades. Tot i això ha emès un comunicat en què parla sobre el que li ha passat al pare dels seus fills i en el qual afirma que estan "destrossats i devastats". "Els meus pensaments i oracions estan amb tots els que hi van perdre la vida i hi van resultar ferits o afectats d'alguna manera. I també amb el Travis, que sé que es preocupa profundament pels fans de Houston", assegura la petita de les Kardashian. En el comunicat, desitja una ràpida recuperació als que encara són a l'hospital: "Envio el meu condol a totes les famílies durant aquest moment difícil i estaré pregant per la curació de tots els que s'hi han vist afectats".

Però el comunicat no es limita a aquestes paraules diplomàtiques que podria dir qualsevol que hagués presenciat els fets sinó que també entra en un aspecte espinós que s'ha fet polèmic aquests dies, que és que Scott no va parar d'actuar mentre es produïa l'allau. Jenner assegura que ni ella ni el seu company es van assabentar del que estava passant fins que no ho van veure publicat als mitjans. "Vull deixar clar que no estàvem al corrent de cap mort fins que va sortir la notícia després i que de cap manera [Travis Scott] hauria continuat actuant", afirma. Simultàniament, la revista People ha publicat que el raper no estava veient el que passava perquè els focus li impedien veure-ho i que, al veure moviment entre els serveis d'emergència, va pensar que algun assistent s'havia desmaiat, com sol passar en aquests concerts massius.

El cantant també s'ha pronunciat sobre la tragèdia. "Les meves oracions estan amb les famílies i tots els afectats pel que va passar a l'Astroworld Festival", ha dit l'intèrpret, que ha afegit que està "compromès a treballar juntament amb la comunitat de Houston per fer costat a les famílies que ho necessitin, a les quals ofereix "tot el seu suport". "Si hagués pogut veure el que estava passant, hauria aturat el xou per ajudar-los. Estic ensorrat i mai hauria pogut imaginar que una cosa així podia passar. Faré tot el que pugui per mantenir-vos informats de com evoluciona tot", afirma el raper, que actualment forma part de la investigació policial per esbrinar les causes de l'accident.

Actualment, ella, de 24 anys, està embarassada del seu segon fill amb l'artista. Scott, de 30 anys, és pare de la petita Stormi, que van tenir amb Jenner fa tres anys i després del naixement de la qual es van separar. La parella es va reconciliar oficialment al juny i poc després van anunciar el seu nou embaràs.

Travis Scott i Drake actuant al Festival Astroworld
stats