Gent 17/01/2022

Vestir la jove: l'hereu de Rosa Clará anuncia boda

Daniel Clará fa quatre anys que surt amb l'americana Anne-Marie Colling

À.G.
2 min
Rosa Clará, Dani Clará i Anne Marie Colling

Després de vestir infinitat de núvies, li arriba a Rosa Clará un repte personal important: dissenyar el vestit que lluirà la futura dona del seu fill. Daniel Clará, fill únic i hereu de l'imperi de roba nupcial líder, ha anunciat el seu compromís amb Anne-Marie Colling. Nascuda als Estats Units i llicenciada en business economics, la núvia va començar a sortir amb l'empresari fa quatre anys, a Milà, on ella estudiava un màster a la Universitat de Bocconi. Des d'aleshores han mantingut una relació marcada per la discreció. No s'ha anunciat la data de l'enllaç, però sí que se celebrarà en alguna ciutat europea.

"És una enorme il·lusió que el meu únic fill es casi i és un autèntic repte vestir l'Anne-Marie de núvia", explicava la fundadora de la marca. "El Dani ha crescut envoltat de vestits de núvia. Serà molt difícil sorprendre'l i, encara més, mantenir en secret els vestits que portarà la núvia". La jove, però, es mostra ben confiada: "No puc estar en més bones mans per dissenyar el meu vestit de casament", comentava.

Arquitecte de formació i format amb un màster en administració d'empreses als Estats Units, Daniel Clará es va incorporar a la firma familiar el 2019, amb cadira al consell d'administració. Des d'aleshores ha assumit diferents responsabilitats a les àrees de màrqueting, producte i vendes. Segons un comunicat oficial, "la boda promet ser una gran celebració que uneixi la tradició espanyola i l'estatunidenca, en una festa amb convidats arribats de tot el món, tenint en compte els perfils internacionals dels nuvis". La firma Rosa Clará és una habitual dels enllaços de les celebritats, amb presència a les bodes de Rafael Nadal i Mery Perelló, o Leo Messi i Antonela Roccuzzo.

Rosa Clará té uns 500 treballadors a Barcelona. L'any 2020 es van complir els 25 anys de la marca, però la celebració va tenir un regust amarg: la pandèmia va obligar a posposar molts dels enllaços previstos. En una entrevista a La Razón amb motiu de l'aniversari, Clará declarava: "La núvia, amb pandèmia o sense, vol veure's divina. La núvia americana vol el seu vestit sirena, l'espanyola es decanta per un disseny simple bohemi i la núvia italiana vol pedreria i anar ajustada, i això continuarà sent així".  

stats