Estilisme
Gent 29/08/2022

Els vestits més sorprenents dels MTV Music Video Awards

Taylor Swift, Lizzo i Lil Nas X, entre els artistes amb els 'looks' més agosarats de la nit

3 min
Lizzo

BarcelonaMés enllà de la música, la gala dels MTV Music Video Awards és protagonista cada any pels vestits que s'hi poden veure. Fa temps que la cerimònia s'ha convertit en un gran aparador dels looks més estranys: Lady Gaga va lluir-hi el 2010 el famós vestit fet de vedella crua, Miley Cyrus s'hi va presentar el 2013 amb un banyador de pelfa i Rihanna hi va aparèixer el 2016 amb un vestit llarg daurat i brillant que recordava el look de les princeses de Disney. Les celebrities tampoc han decebut aquest any a la 39a edició de la gala, que ha tingut lloc aquest diumenge a la nit al Prudential Center de Newark, a Nova Jersey. Desfilant per la catifa vermella s'hi han pogut veure combinacions atrevides i sorprenents d'artistes com Taylor Swift, J Balvin, Avril Lavigne, Lizzo i Lauren Spencer-Smith, entre molts altres.

Taylor Swift
Becky G

El look de Taylor Swift ha sigut un dels més celebrats. L'artista ha triat un espectacular vestit de pedreria d'Oscar de la Renta que jugava amb les transparències i els brillants. La cantant, a més, ha sortit victoriosa de la gala: amb la cançó All too well s'ha endut els premis al videoclip de l'any, a la millor direcció i al millor vídeo en format llarg. A més, aprofitant la cerimònia, Swift ha anunciat que llançarà un nou àlbum a l'octubre. El disc es dirà Midnights i constarà de les cançons que Swift ha creat "les nits que no podia dormir". Qui també ha optat per les transparències ha sigut Becky G. La cantant de Mamiii s'ha passejat per la catifa vermella amb un vestit d'alta costura del dissenyador Zuhair Murad. El look destacava, sobretot, per les imatges brodades amb pedreria i inspirades en l'astrologia.

Lil Nas X
J Balvin

Però la gala dels premis també ha acollit decisions desencertades com la de la cantant Lizzo, que ha triat un voluminós vestit blau marí de Jean Paul Gaultier, i la del raper Toosii, que s'ha presentat a la catifa vermella amb un vestit verd de cuir, guants i una bataclava blanca. Tot i això, les obertures han predominat entre les celebrities masculines. El cantant Camilo ha desfilat amb una camisa blanca d'escot generós i una creu penjada al coll i els membres del grup Måneskin s'han presentat vestits de Gucci, de negre integral i amb el tors i l'esquena a la vista. Ara bé, entre els looks masculins qui s'ha endut totes les mirades ha sigut Lil Nas X, que ha lluït un vestit tot negre de Harris Reed que no passava inadvertit. J Balvin, en canvi, ha optat per un esmòquing blanc molt menys cridaner.

Durant la nit, l'entrega de premis ha estat dominada per Taylor Swift, Harry Styles i Lil Nas X & Jack Harlow. Styles ha guanyat el premi a àlbum de l'any per Harry's house i millor videoclip de pop i coreografia amb As it was, mentre que Lil Nas X & Jack Harlow han estat reconeguts amb els guardons a millor direcció d'art, millors efectes visuals i millor col·laboració per Industry baby. A la gala també hi ha hagut presència catalana: el videoclip de la cançó Saoko de Rosalía ha guanyat el premi al millor muntatge. Aquest és el quart guardó de la MTV que rep l'artista de Sant Esteve Sesrovires després dels que va obtenir amb Con altura el 2019 i Lo vas a olvidar (el tema compartit amb Billie Eilish) el 2021.

Chloe Fineman
Saucy Santana
stats