Trump difon un polèmic vídeo contra els immigrants

El president acusa els demòcrates de deixar entrar els estrangers als EUA de manera indiscriminada

El president nord-americà, Donald Trump, ha difós aquest dijous un polèmic vídeo a través de Twitter en què acusa els demòcrates de permetre l’entrada indiscriminada d’immigrants als Estats Units, quan només falten quatre dies per a la celebració de les decisives eleccions legislatives als Estats Units i diverses caravanes de migrants avancen per Mèxic en direcció a la frontera nord-americana.

En concret, el vídeo fa referència al cas del mexicà Luis Bracamontes, que va ser deportat al seu país d’origen però després va tornar als Estats Units i va matar dos policies nord-americans. “L’immigrant il·legal Luis Bracamontes va matar la nostra gent!”, comença dient el vídeo, amb una música apocalíptica i mostrant imatges de Bracamontes somrient durant el judici que es va celebrar contra ell, i vanagloriant-se de l’assassinat comès.

El vídeo també mostra imatges de les actuals caravanes de migrants que es dirigeixen als Estats Units i adverteix: “Els demòcrates el van deixar entrar [a Bracamontes] al nostre país. Els demòcrates van permetre que s’hi quedés. A qui més deixaran entrar els demòcrates? El president Donald Trump i els republicans estan fent Amèrica segura una altra vegada”.

Trump ha difós el vídeo a Twitter amb el missatge següent: “És escandalós el que estan fent els demòcrates al nostre país. Vota els republicans ara!” El president va anunciar aquest dimecres que té previst enviar fins a 15.000 militars a la frontera amb Mèxic per evitar l’entrada als Estats Units de les caravanes de migrants. Fins ara el Pentàgon ha enviat fins a 5.000 efectius a la frontera. Donald Trump va titllar la caravana de “molt perillosa” i va dir que es tractava d’una “invasió” dels Estats Units. “Ningú entrarà. No permetrem que la gent entri”, va assegurar.

Més continguts de