Internacional 12/10/2019

L'agressor de Manchester té problemes de salut mental

L'home va atacar amb un ganivet diverses persones en un centre comercial

Efe
1 min
El centre comercial on va tenir lloc l'agressió, aquest divendres a Manchester.

LondresL'home detingut aquest divendres a Manchester, al Regne Unit, com a sospitós de terrorisme després d'haver atacat diverses persones amb un ganivet en un centre comercial, té problemes de salut mental, segons ha informat la policia aquest dissabte.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El sospitós, de 40 anys, que va ser detingut primer per agressió greu i després per presumpte terrorisme, ha tornat a ser arrestat ara en base a la legislació britànica de salut mental, després d'haver estat "examinat per especialistes", ha detallat el cos policial.

Els agents han confirmat aquest dissabte que el detingut va apunyalar tres persones: un home i dues dones. A més, dues dones més van quedar ferides en l'incident però no per arma blanca.

Divendres al matí un home va començar a córrer amb un ganivet pel centre comercial Arndale, al centre de Manchester, intentant ferir tothom que es trobava al seu pas, segons han explicat alguns testimonis. L'atac va generar pànic, i molts clients van buscar refugi a l'interior de les botigues, que van tancar les portes per evitar l'entrada de l'agressor.

Inicialment la policia va plantejar que es podia tractar d'un atac terrorista. La ciutat de Manchester ja va viure un brutal atemptat terrorista el maig del 2017: una bomba va explotar a l'interior del pavelló Manchester Arena, després d'un concert de la cantant nord-americana Ariana Grande. Fins a 22 persones hi van morir.

stats