Internacional 18/08/2018

S'eleva a 42 el balanç de morts al pont de Gènova i ja no es busquen més desapareguts

Trobats tres membres d'una família en un cotxe i un treballador en unes instal·lacions municipals

Ara
1 min
Imatge de les runes del pont després d’esfondrar-se.

RomaLes autoritats italianes han confirmat el balanç de 42 morts en l'enfonsament del pont Morandi, a Gènova. Divendres a la nit els bombers van trobar els cossos d'una parella, identificats com a Cristian i Dawna Cecala, i la seva filla de 9 anys, Kristal. El seu cotxe era sota un enorme bloc de ciment. A primera hora de la tarda s'ha trobat el cos del genovès Mirko Vicini, treballador del servei municipal de recollida d'escombraries, Amiu, dins d'un cobert de les seves instal·lacions. Tot i que el govern no dona oficialment per tancat el balanç de víctimes, segons les dades de Protecció Civil no consten més desapareguts.

El govern italià ja ha anunciat una investigació administrativa per determinar les causes de l'enfonsament del pont Morandi i el procés per revocar la llicència d'explotació concedida a Autostrade, l'empresa que gestiona el 80 per cent de la xarxa viària d'Itàlia. La fiscalia porta a terme una investigació penal.

La secció central del pont, situat entre les ciutats de Polcevera i Gènova i que connecta dues autopistes, va caure dimarts al migdia per causes que encara es desconeixen.

stats