Internacional 18/08/2018

S'eleva a 42 el balanç de morts al pont de Gènova i ja no es busquen més desapareguts

Trobats tres membres d'una família en un cotxe i un treballador en unes instal·lacions municipals

Ara
1 min
Imatge de les runes del pont després d’esfondrar-se.

RomaLes autoritats italianes han confirmat el balanç de 42 morts en l'enfonsament del pont Morandi, a Gènova. Divendres a la nit els bombers van trobar els cossos d'una parella, identificats com a Cristian i Dawna Cecala, i la seva filla de 9 anys, Kristal. El seu cotxe era sota un enorme bloc de ciment. A primera hora de la tarda s'ha trobat el cos del genovès Mirko Vicini, treballador del servei municipal de recollida d'escombraries, Amiu, dins d'un cobert de les seves instal·lacions. Tot i que el govern no dona oficialment per tancat el balanç de víctimes, segons les dades de Protecció Civil no consten més desapareguts.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El govern italià ja ha anunciat una investigació administrativa per determinar les causes de l'enfonsament del pont Morandi i el procés per revocar la llicència d'explotació concedida a Autostrade, l'empresa que gestiona el 80 per cent de la xarxa viària d'Itàlia. La fiscalia porta a terme una investigació penal.

La secció central del pont, situat entre les ciutats de Polcevera i Gènova i que connecta dues autopistes, va caure dimarts al migdia per causes que encara es desconeixen.

stats