SUCCESSOS
Internacional 22/01/2014

L'heroïcitat d'un nen de vuit anys que va morir després de salvar sis persones commociona els Estats Units

Tyler J. Doohan va perdre la vida mentre intentava rescatar una setena persona, el seu avi, d'una autocaravana en flames

Ara
1 min

BarcelonaSi mireu aquest contingut amb un dispositiu mòbil, cliqueu aquí per veure el vídeo

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Mitjans de tot el món s'han fet ressò de l'heroïcitat de Tyler J. Doohan, un nen de vuit anys que va morir dilluns en l'incendi d'una autocaravana mentre intentava salvar el seu avi discapacitat de les flames. Abans havia rescatat sis persones més del foc.

Segons informa la CNN, la tragèdia va tenir lloc al poble de Penfield, a l'estat de Nova York. El nen va ser capaç de socórrer les sis persones abans que arribessin els serveis d'emergència. Llavors va tornar a entrar a la caravana, on encara hi havia el seu avi i el seu oncle, i, mentre intentava aixecar l'avi del llit, van quedar atrapats per les flames i el fum.

Els bombers van trobar els cossos de Doohan i l'ancià sense vida quan van arribar al lloc dels fets. L'oncle del menor també va morir. Les causes de l'incendi encara s'investiguen, però tot apunta a un accident. El cap de bombers de la localitat va lamentar que algunes autocaravanes encara no disposen d'alarma antiincendis.

"Va donar la seva pròpia vida amb valentia i generositat per salvar la vida de sis persones", va declarar en un comunicat Richard Stutzman Jr., el director de l'escola del districte de Rochester on estudiava Doohan.

stats