Internacional 15/07/2017

Macron es reunirà amb el rival de Merkel dijous

Martin Schulz, expresident del Parlament Europeu i aspirant a la cancelleria alemanya, es trobarà amb el president francès a París

Reuters
1 min
Merkel i Macron es proposen refundar Europa

BerlínEl president francès, Emmanuel Macron, es reunirà dijous al Palau de l'Elisi amb el líder del Partit Socialdemòcrata Alemany (SPD), Martin Schulz. L'expresident del Parlament Europeu és l'aposta de l'SPD per desbancar Angela Merkel, que governa Alemanya des deL novembre del 2005.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La trobada tindrà lloc una setmana després de la reunió entre Merkel i Macron, i a tres mesos de les eleccions alemanyes, que se celebraran el 24 de setembre. El partit de Schulz ha perdut força a les enquestes, després dels bons resultats que es preveien quan va ser anunciat candidat, aquest gener.

Martin Schulz anirà a Paris a fer un discurs sobre el futur d'Europa a l'Institut d'Études Polítiques (Sciences Po) abans de ser rebut per Macron a les 19.00 al palau presidencial francès, segons ha informat el portaveu del partit de l'SPD. S'espera que Schulz descrigui els seus plans per a una Unió Europea més forta durant una conferència de premsa diumenge que ve.

stats